daily make-up

woensdag 15 februari 2012

Hee lieve lezers,
Vandaag een post over de make-up die elke dag gebruik. Jullie hebben dit vast al vaker gezien op andere blogs, ik dacht dat ga ik ook eens doen! Ik vind het namelijk altijd erg leuk om te lezen wat andere meiden nou voor everyday make-up gebruiken.

Zoals op de foto te zien gebruik elke dag best veel dingen. Allen geen lippenstift of lipgloss omdat ik dat niet mooi vind staan. Normaal draag ik ook vloeibare foundation, maar die is op het moment helaas op.


Oogschaduw CATRICE: Dit is een zalmroze / huidskleurige oogschaduw. Ik gebruik hem altijd als ondergrond voor andere oogschaduws omdat het dan mooi egaal is.

Oogschaduw GOSH: Eerst zat hier ook een huidskleurige oogschaduw in, maar toen die op was, heb ik de catrice oogschaduw gekocht. Wel gebruik ik nog altijd de grijze kleur voor de buitenkant van mijn oogleden.

Poeder CATRICE: Een mooie, lichte, transparante poeder. Ik vind hem erg fijn omdat de meeste poeders voor mij te donker zijn, maar deze heeft een perfecte kleur. Er is helaas 1 nadeel: hij stinkt! Dat klinkt misschien een beetje raar maar er zit echt een hele vreemde lucht aan... Na een tijdje wordt dat gelukkig wel minder.


Mascara CATRICE: Deze mascara vind ik echt helemaal geweldig. Er zit een soort van S-bocht in het borsteltje waardoor je overal goed bij kan. Het geeft ook echt een soort nep-wimpers effect. i love it.


Mascara MAXeyes: Deze mascara heb ik gekregen. Hij is geloof ik van de action. Ik gebruik hem nadat ik mijn andere mascara heb aangebracht. Door die kleintje haartjes aan het borsteltje 'borstel' je de klontjes eruit.


Eyeliner ETOS: Ik ben echt een eyeliner persoon. Ik ga de deur gewoon niet uit zonder. Ik heb al veel verschillende duure merken van eyeliners geprobeert, maar ik vind de gewone eyeliner van de etos toch echt de allerbeste. Hij gaat echt véél langer mee dan alle anderen.

Roller GARNIER: Ik gebruik deze elke ochtend om mijn wallen te verbergen, want ja, die krijg ik wel met dat vroege opstaan voor school !

Concealer GOSH: Ik vind dit een hele fijne concealer, ik doe er misschien een beetje teveel van op nu mijn echt foundation op is.. Achja, who cares ?!


Kwast: Een hele fijne kwast om mijn poeder en blush mee aan te brengen. Blush heb ik niet zo vaak op omdat ik dan altijd vind dat mijn gezicht zo bruin lijkt in vergelijking met mijn nek. 

Cream BACH: Een verzachtende en herstellende rescue cream. Dit is natuurlijk niet echt make-up, maar ik wil jullie er toch iets over vertellen. het is namelijk echt een soort wondermiddeltje! Het helpt echt óveral tegen; droge huid, onzuiverheden, wondjes, scheerirritatie, en nog veel meer ! Ik kan niet meer zonder...


Wat vonden jullie van deze post? 


Liefs, Natasha.

Oja; ik wil je vast vertellen dat ik bij 50 volgers een leuke winactie ga organiseren! ik verlkap nog even niet wat, maar het wordt leuk!15 opmerkingen:

 1. Leuke post! Ik vind echt dat je leuke make-up gebruikt! Ik gebruik zelf wel niets van deze producten (:.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! De gosh concealer heb ik een tijdje geleden ook gekocht, die is best fijn! :)


  P.S. Er is een GIVEAWAY op The Fashion Estate:
  http://thefashionestate.blogspot.com/2012/01/giveaway-sunday.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke post! Fijne producten heb je! De Roller van Garnier is misschien iets voor mij. Heb ook erge last van wallen. :c

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! De bach cream heb ik ook. Tnx voor je comment, ik volg je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuk! (:
  ik volg je nu, volg je me terug?
  http://liefskate.blogspot.com/
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dankje voor je lieve reactie!!
  en voor het volgen, natuurlijk volg ik terug:)
  liefsXX
  www.littlewriterwrote.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blog, ik zag dat je me volgde.
  Ik volg je nu ook. ;D
  xliefs'

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk om te lezen :)! En wat zit je mascara mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg leuk! ik heb die van garnier ook, hij werkt echt geweldig.
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke post! Mooie blog heb je, ik kende hem nog niet! :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk blog!
  Ik volg je, volg je mij terug ?
  Liefs ♥

  Valloires.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen