Lauren Conrad - Style

woensdag 8 februari 2012

Hallo lieve lezers,
Helaas heb ik gisteren niks kunnen posten, omdat ik het erg druk had. Toetsen, so's, huiswerk... wat een werk allemaal zeg! Maar dat is niet het enige wat ik gister heb gedaan, ik ben namelijk ook naar de boekenwinkel geweest om een boek op te halen dat ik een tijdje geleden besteld had. 


Het is een boek van Lauren Conrad over style. Het is echt een geweldig boek met superhandige stylingstips. Ze heeft natuurlijk al meer boeken geschreven zoals, L.A. Candy, Sweet Little Lies en Sugar and Spice. Dit boek is niet echt een leesboek, maar meer om door te bladeren en als je iets tegenkomt wat je nodig hebt, ga je het pas echt goed lezen. Er staan zoveel adviezen in over van alles en nog wat. Ik ben echt heel erg blij ermee. 


De volgende dingen komen er allemaal in voor:

MODE
- Wat hoort er in je kledingkast?
- Het Amerikaanse uniform: jeans en T-shirts
- De jacht-Shoppen doe je zo
- Orde in de kledingkast
- Accessoires
- Jezelf mooi aankleden: nu wordt het leuk

BEAUTY
- Make-up
- Haar

LIFESTYLE
- Werk en school
- Op reis
- Feesten en gelegenheden


 Er staan door het hele boek heen grote mooie foto's van Lauren Conrad zelf. Ze heeft echt een geweldig gevoel voor mode & style vind ik. Ook haar kleding op de foto's: i love it. Wat ook erg leuk is, is dat achterin het boek de merken staan van de kleding die ze aan had op de foto's! Ik ben natuurlijk gelijk gaan Google'en, maar helaas kon ik het niet goed vinden. Het boek is natuurlijk ook al een tijdje uit, dus die kleding is misschien niet eens meer te koop... Maar het blijft natuurlijk altijd leuk om van zulke geweldige outfits te dromen! Wat ook een leuke verrassing was, was dat toen ik het boek open deed er een paar kaarten met foto's uitvielen:


Be sexy.
Be smart.
Read.Liefs, Natasha.

7 opmerkingen:

 1. Het lijkt mij een erg handig, fijn en mooi boek! Gewoon even iets opzoeken, of door het boek heen bladeren. Het boek ziet er ook gewoon mooi uit om als accessoire in een kamer te hebben :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik hou van dit boek!
  dankje voor je comment! tuurlijk volg ik je terug (:

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een geweldig boek ik heb het zelf ook. je hebt een leuke blog. Ik volg je nu, zou je mij ook willen volgen?
  x
  http://likefashionandmore.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel erg benieuwd naar het boek, 'k heb het zelf helaas nog niet gelezen.. Ik volg je :)

  BeantwoordenVerwijderen