nail art: bloesems

maandag 6 februari 2012

Hee allemaal,
ik heb al een tijdje niks meer gepost omdat ik het zo druk had had! Sorry ik ga het nu helemaal goed maken met een nail art post. Ik ben vanmiddag druk aan de slag gegaan en ben best blij met het resultaat.


Zoals je kan zien op het plaatje heb ik als achtergrond een pistache-achtig kleurtje gebruikt. Ik houd erg veel van die kleur en zoals jullie misschien al gehoord hebben is het een populaire lente en zomer kleur. Daarna heb ik met een sat├ęprikker en bruine nagellak boomstammen getekend, en takken 'gestippeld'. Toen heb ik ook met een sat├ęprikker licht en en donkerroze stippels rondom de takken gezet, zodat de bomen bloesems werden. Als laatste heb ik er nog een top coat overheen gedaan, zodat alles goed blijft zitten.


ik heb de volgende lakjes gebruikt voor mijn bloesem nail art:

W.I.C by Herome - pistache

NYC - knal roze/rood

L'OREAL resist & shine - parelmoer / lichtroze

essence - donkerbruin

essence top coatWat vinden jullie van deze nail art? En van de kleur pistache? 

Liefs, Natasha

13 opmerkingen:

 1. Super gaaf lieverd!
  Misschien tip om de 1e foto groter te doen dan kunnen we het beter zien <3
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ja ik zie nu pas dat het niet zo goed te ien is, ik ga het meteen doen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super knap gedaan! :) Echt leuk! Helaas heb ik daar geen geduld voor, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat mooi gedaan! echt heel leuk :)
  dankjewel voor je reactie, maar...ik zie je nog niet staan tussen mijn bloglovin en GFC volgers..foutje misschien?
  ik volg je al wel..
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, echt super leuk!


  Anna,
  StyleMakes-Sense.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, by the way: ik volg je nu ook hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk!
  Ik volg je terug hoor ;)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooi! Ik had ook al zoiets gezien op youtube! Maar met deze kleuren is echt mooi!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke blog heb je!!

  Ik ga je volgen! Volg me terug als je dat leuk vind!

  My Blog: MyFashionMind

  BeantwoordenVerwijderen