valentijn

dinsdag 14 februari 2012

Hallo lieve lezers,
Ik voel me echt slecht dat ik al zo lang niet meer heb gepost ! Het spijt me heel erg, het schiet er gewoon helemaal bij in door alle drukte van school. Ook heb ik het koude weer goed benut door veel te gaan schaatsen, heerlijk op natuurijs. Maar daardoor had ik natuurlijk nog minder tijd over ... Vanaf nu ga ik het weer goed bij houden en hard aan de slag met mijn blog.


Allereerst hele fijne valentijn allemaal ! Ik ben benieuwd of jullie nog anonieme rozen en kaartjes hebben gekregen ! Ik heb zelf op het moment geen vriendje of crush, dus voor mij was het een vrij normale dag vandaag. Wel vieren wij thuis altijd valentijn, en ik heb weer lieve kaartjes gehad van mijn famillie. Ook heb ik een erg mooi cadeautje gehad, iets dat ik al heel erg lang wou.Een OOZOO horloge! Ik ben er heel erg blij mee, ik was al heel lang van plan er een te kopen, maar het kwam er steeds niet van. Het horloge heeft een bruin leren bandje en een pastel gele wijzerplaat. Ik ben echt helemaal in love... heb ik toch nog een valentijn ! (:Hebben jullie nog valentijn gevierd? of eindelijk die eerste move gemaakt bij je crush?

Liefs, Natasha

18 opmerkingen:

 1. Wauw super mooi horloge!
  Bedankt voor het volgen, ik volg je terug ;)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had zaterdag al valentijn gevierd!

  Ik ben overgestapt naar wordpress, zou je mijn blog weer willen volgen via: www.MySuperSweetLife.com

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, super leuke horloge! En ik vier Valentijn ook niet echt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk volg ik terug!

  Wat een leuke horloge!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw, dat horloge is echt prachtig!
  & Natuurlijk volg ik terug. ;)
  x Lana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwww wat een moooii horloge!!
  Ik wil je terug volgen via gfc, maar het lukt niet! Ik moet me telkens aanmelden terwijl ik al ben aangemeld! Ik volg je vast via bloglovin! Ik probeer het morgen ofzo nog een keer!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je me bent gaan volgen! En veel plezier met je nieuwe horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi horloge! Ik volg je terug hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi horloge! En ik heb eigenlijk niks speciaals gedaan vandaag haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Happy Valentine's day! Gaaf cadeau heb je gehad! :D Gorgeous watch.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een mooie horloge! Bedankt voor het volgen, we volgen je nu ook.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lief dat je een horloge hebt gekregen! Begrijp dat je het helemaal leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh leuk! Wij vieren helaas geen valentijn hier.

  BeantwoordenVerwijderen