leather jackets

maandag 19 maart 2012

Hallo lieverds,
Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben begint de lente al weer bijna. Hallo zon en dag regen, heerlijk! En de lente is voor mij ook altijd een teken om op zoek te gaan naar een nieuw zomer jasje. Dit voorjaar komen de leren jasjes weer helemaal terug. En dan vooral die met een rits aan de zijkant. Ik ben nu al helemaal weg van deze jasjes, lekker stoer maar toch girly. Benieuwd waar ik het over heb? Kijk zelf maar:

Tumblr_m13ju92d971qd36rxo1_1280_large
Img_5009_large

Zoals je ziet op de plaatjes worden de jasjes gematcht met een lief jurkje of een wit kanten shirtje. Ik ben natuurlijk voor jullie op internet rond gaan snuffelen waar de leukste te koop zijn. Hier zijn een paar die ik heel erg leuk vind:

 
199.95 euro


Leather Jacket 
44.95 euro

 
$58.00


 
$165.00


 
79.95 euro


 
39.95 euro


 
39.95 euro


 
39.95 euro

Wich one is you're favorite?

Zoals jullie zien verschillen de jasjes heel erg in prijs. Dat ligt aan de stof waar het van gemaakt is, de duurste zijn natuurlijk allemaal van echt leer. Het laatste jasje is niet van leer maar van spijkerstof, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem jullie toch even wou laten zien.

Wat vinden jullie van deze trend? Heb je er al een of ga je er nog een aanschaffen deze lente?

Liefs Natasha

14 opmerkingen:

 1. Er zitten leuke jasjes tussen! Die bordeauxrode van de H&M en perzikkleurige van de topshop vind ik het leukst :)
  xo'Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er leuk uit, hoewel het toch niet helemaal mijn stijl is haha. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er allemaal erg leuk uit, zulke jasjes vind ik erg leuk en ik heb er sowieso altijd wel minstens één in de kast hangen.
  Dat bordeaux-rode jasje van suede van de H&M vind ik erg leuk, zoiets heb ik nog nooit gezien !
  Een zwarte leren vind ik ook erg mooi, zeker nog een musthave voor het voorjaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. er zitten hele leuke tussen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die laatste is erg gaaf!
  ik zelf ben meer van de spijkerjasjes en bloesjes :)
  maar ik vind de perzikkleurige ook wel erg leuk..
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de 2e is echt super leuk!Ik ben ook op zoek naar een leuk leren jasje:P
  ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb al veel leren jasjes :) heb hem vandaag ook gelijk aan gedaan met dit mooie weer. Maar die laatste met de spijkerstof is inderdaad super gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Woah, new outstanding blog find... :) I love it. I am following. I do hope you check out my site: http://theproverbs.net and FOLLOW. Be sure to enter my PRINCESS VERA WANG GIVEAWAY ending JUNE 19TH AT 12:00 AM. Hope to hear from you soon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cute style and cute pictures! Love!!!

  www.goodbadandfab.com
  personal style and fashion musings of a LA fashion lawyer living life in the fab lane!
  twitter: goodbadandfab
  instagram: goodbadandfab
  facebook: www.facebook.com/goodbadandfab123

  BeantwoordenVerwijderen