Wishlist | Autumn Musthaves

woensdag 27 augustus 2014

Hallo allemaal,
Voor het eerst weer eens iets anders dan een outfitpost! Op zondag blijf ik gewoon outfits posten en op woensdag bijvoorbeeld een shoplog of zoals vandaag een wishlist post.
De herfst komt er weer aan en dat betekend dat de zomerkleding voor een groot deel weer in de kast kan verdwijnen. Er zijn op dit moment 3 dingen die ik echt móet hebben deze herfst. Benieuwd? Klik dan snel door!1. Chelsea Boots

De opkomende trend op gebied van schoenen zijn de Chelsea Boots. Een stoere enkellaars die je op ontelbare manieren kunt combineren. Draag deze boots bijvoorbeeld onder een rokje, skinny jeans of zelfs jurkje. Ja, deze kunnen echt niet ontbreken in mijn collectie. Ik heb mijn oog laten vallen op de exemplaren van Dr Martens en Ted Baker. (link onder afbeelding)

    
  197,95 euro                                                92,86 euro

Ik vind deze twee erg leuk, maar de kans is groot dat ik uiteindelijk voor een meer lowbudget model ga.  2. Boyfriend Coat

De oversized boyfriend coat. Ik wil er al ontzettend lang een, en dan het liefst een grijze. Het zure is dat ik de perfecte heb gevonden, maar die is op elke webshop uitverkocht, of alleen nog in maat L verkrijgbaar. En doordat ik zo verliefd ben op deze jas, lijkt geen enkele andere goed genoeg. Aanschouw mijn onbereikbare liefde: (link onder afbeelding)

69,95 euro

Deze beauty is van het merk Glamorous / True Decadence. Mocht je iemand kennen die hem heeft maar niet draagt hoor ik het graag, haha! 3. Warme Wollige sjaal

Herfst betekend kou. Daarom is een lekkere warme sjaal allesbehalve overbodig. Ik heb mijn oog laten vallen op deze gebreide sjaal van Zara: (link onder afbeelding)

12,95 euroWat zijn jouw Herfst musthaves?

Liefs, Natasha
8 opmerkingen:

 1. Ooooh die jas in je collage is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die jas is heel gaaf! Leuk lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die boyfriend jas is leuk! Die gaat ook op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook héél erg graag een boyfriend coat, ze zijn zó mooi! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Owhhh, een boyfriend coat, give me!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie boyfriend coat x www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wie kan er nou niet zonder een sjaal in Nederland! Ik ben gek op van die hele grote, dikke sjaals <3

  BeantwoordenVerwijderen