Outfit | Keyhole Cropped Top

dinsdag 5 augustus 2014

Hallo allemaal,
Daar ben ik weer! Het heeft even geduurd maar ik heb dan toch eindelijk een eigen domeinnaam, waar ik erg blij mee ben. Vanaf nu is het plan om minstens een keer per week een nieuwe outfit online te zetten, en tussendoor eventueel andere dingen.
Nu ben ik net weer een paar dagen terug van mijn vakantie in Engeland samen met mijn ouders en vriendinnetje Lonneke. We hebben het onwijs naar onze zin gehad en Lonneke heeft een aantal van mijn outfits gefotografeerd, die de aankomende tijd op de blog zullen verschijnen. Vandaag de eerste;De eerste week van de vakantie verbleven we in een Bed & Breakfast in Londen. Elke dag gingen we met de trein naar het centrum, en, hoe kan het ook anders, natuurlijk vaak naar de Oxford Street. Zeggen dat ik veel gekocht heb is een understatement. Ik ben helemaal blut maar het was het zó ontzettend waard! 


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden. Laat vooral een reactie achter! 

Liefs, Natasha


Cropped top: Forever 21  -  Skaterskirt: Double Agent  -  Tas: H&M  -  Schoenen: Converse  -  Armbanden: Buddha to Buddha  -  Portemonnee/clutch: Fab8 opmerkingen: