Outfit | Comfy Clothes and Messy Hair

vrijdag 29 augustus 2014

Goodmorning!
Op sommige dagen heb je gewoon behoefte aan een makkelijke, comfortabele outfit. Iets dat niet te strak zit, lekker makkelijk is en toch leuk staat. Dit was mijn idee achter de outfit van vandaag. Benieuwd of dat is gelukt? Klik dan snel verder!Ik combineerde mijn destroyed jeans met een lekkere trui (die ook nog eens mijn favoriete kleur heeft), een leren jasje, slip-on's met luipaard print, een fijne sjaal en shopper bag.
Deze outfit is echt ideaal voor een dagje shoppen of bijvoorbeeld voor het bezoeken van een grote stad.
Ik vind destroyed jeans echt helemaal geweldig, vrouwelijk maar toch wat stoerder dan een normale skinny. Mijn broek heeft helaas wel de neiging om verder te scheuren als ik mijn knieĆ«n optrek. Nu is het gelukkig nog niet zo erg, maar heel lang zal hij niet meer mee gaan ben ik bang… 


Wat draag jij als comfortabele outfit?

Liefs x


Destroyed Jeans: F21  -  Trui: Mango  -  Jack: Mango  -  Slip on's: Nelly  -  Sjaal: H&M  -  Tas: Dille&Kamille


11 opmerkingen:

 1. Je schoenen zijn geweldig. Love the outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou zoveel van deze outfit (en van jou♥) .
  Echt onwijs leuke combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! De slip-ons zijn erg leuk! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. you look soo pretty :)
  - thanks for the comment on my blog, i'm now following you on bloglovin :)

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg mooi uit! Vooral je schoenen vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woow wat een toffe outfit! Ik zou dit echt zo willen aantrekken! Prachtig gecombineerd allemaal! Echt heel mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great bag & slip-ons!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De schoenen zijn super leuk! ik heb ent zoiets alleen dan in het grijs met zwart. Ik zou ze het liefst de hele dag dragen.

  Sophie ~ www.sophiestraalt.nl

  BeantwoordenVerwijderen