Life Pictures | Augustus

woensdag 3 september 2014

Goedemorgen allemaal,
Het is alweer september. De zomervakantie leek oneindig te duren maar is echt om gevlogen. Het leek me leuk om jullie wat foto's te laten zien van de dingen die ik in Augustus heb gedaan, om mijn blog ook wat persoonlijker te maken. Daarom vandaag mijn eerste 'Life Pictures' artikel zodat jullie ook een beetje een beeld krijgen van wat mij zoal bezig houd. • Begin Augustus kwam ik terug van een heerlijke vakantie in Engeland samen met mijn ouders en goede vriendin Lonneke. In totaal zijn we er 2 weken geweest; eerst een weekje Londen en daarna nog een week op het platteland. Beide erg leuk, maar Londen was natuurlijk wel het hoogtepunt. Deze foto's zijn genomen in een ouderwets fotohokje op de bekende Camden Market.  • Op 6 Augustus was mijn lieve vriendinnetje Berrie jarig en daarom gingen we met een groepje uit eten. Het was ontzettend gezellig en het eten, natuurlijk vooral het toetje, was heerlijk. Omdat we 'toevallig' aan het personeel hadden laten weten dat er een jarige was, kreeg Berrie als verassing sterretjes vuurwerk in haar toetje, hoe leuk! • Het is door de jaren heen een traditie geworden dat ik elke zomervakantie een weekje bij mijn tante in Amsterdam logeer. Dit jaar brachten we een bezoekje aan het Tassenmuseum. Als je ge├»nteresseerd bent in mode en ontwerpers is dit echt een aanrader! Plus, er zit ook nog een superleuk restaurantje bij! • Samen met mijn moeder ging een dagje winkelen in Haarlem en belandde uiteindelijk in dit Mexicaanse restaurant. Ik ben echt meer dan gek op taco's, nacho's en noem het maar op dus dit was echt de hemel voor mij. De inrichting was ook superleuk gedaan, zelfs de bediening (inclusief leuke ober) had Mexiaanse blousejes aan!

 • Ook mijn lieve vriendinnetje Cheryl was jarig in Augustus en dat moest gevierd worden. Eerst hebben we met een groepje meiden wat drankjes bij haar thuis gedaan en daarna zijn we met z'n allen uit geweest hier in Alphen. Al met al een zeer geslaagde avond!

 • Ik begin dit jaar met mijn opleiding Bedrijfscommunicatie in Utrecht. Eind Augustus waren de introductiedagen om de klas, school en leraren alvast te leren kennen. Ook brachten we een bezoekje aan het stadion van FC Utrecht. Tot nu toe is alles erg leuk en ik kijk uit naar mijn eerste jaar als student, spannend!
 • 31 Augustus was er in Alphen Lakeside festival. De perfecte manier om een geweldige vakantie mee af te sluiten samen met vrienden en vriendinnen. Het was weer ontzettend gaaf, met een spectaculair einde inclusief vuurwerk. Aanrader voor de festival liefhebbers :)

Vinden jullie het leuk dit soort artikelen te lezen?


Liefs Natasha
8 opmerkingen:

 1. Ah leuk je artikel natas! Deze moet je erin houden! Heb zo'n heerlijke geweldige vakantie gehad, wanna go back! <3
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's!
  xx
  www.myrunwayfashionworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Het tassenmuseaum is inderdaad erg leuk, ik ben er ook geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je studie! Leuke foto's ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Your pictures look amazing!
  Thank you for following me on bloglovin, i have followed you back!

  katielouise-x.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great post!. you have a new follower, i’m following you via bloglovin… Hope you can do the same :)
  New Post… Visit Curly Glow

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen