Outfit | Boyfriend Coat

zondag 21 september 2014

Goedemorgen! Zoals beloofd komt vandaag een outfit met mijn nieuwe Boyfriend jas online. Ik ben echt onwijs blij met deze jas en ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik heb hem gecombineerd met een lichte destroyed jeans, een basic shirtje en mijn nieuwe Chelsea Boots. Misschien kun je je nog herinneren dat deze laarsjes op mijn wishlist stonden, samen met een boyfriend coat en een sjaal van Zara. Mission completed! Deze drie items liggen nu bij mij in de kast. Benieuwd naar de outfit?

Vanwege het lekkere weer afgelopen week was het nog niet nodig om mijn nieuwe sjaal gelijk te dragen. Binnenkort, als het weer een beetje is afgekoeld, komt er een outfit online waar ik de sjaal wel draag!Wat vinden jullie van de locatie? Zoals gewoonlijk (lees: altijd) maakte Lonneke de foto's, waar ik haar erg dankbaar voor ben. Ik vind ze deze keer heel mooi gelukt qua licht een sfeer! Hier gaan we zeker vaker outfit foto's maken. Tada! Dit zijn ze dan, mijn Chelsea Boots. Ik heb echt zonder dollen denk ik elk paar dat in Utrecht te vinden is gepast. Uiteindelijk heb ik deze gekocht in de grootste Sacha. (Er zijn er drie in Utrecht, haha!) Ik ben er echt heel blij mee, ze zitten onwijs lekker en staan over leuk bij. Ze hebben een 'gedragen' stoere look en zijn toch vrouwelijk door de kleine blokhak. Ook viel de prijs me heel erg mee; 89.95 euro. Goede aanschaf lijkt me zo!
Boyfriend Coat: Comegetfashion  -  Destroyed Jeans: Abercrombie & Fitch  -  Top: Costes  -  Chelsea Boots: Sacha  -  Oorbellen: Bijou Brigitte  -  Ketting: Double AgentHeb jij al een paar Chelsea Boots aangeschaft?


Liefs, Natasha


Shop the look:
Loading Senanga Shoplet…
P.S.: Heb jij mijn BLOG SALE al gezien? :)

13 opmerkingen:

 1. leuke outfit!!

  liefs,

  http://lifestyleblondiee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeah! Ze zijn super mooi geworden.
  Vind het altijd ontzettend leuk om fotos van je te maken, pretty you!
  En deze outfit is echt ontzettend mooi. Ben ook echt verliefd op je chelsea boots.
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel leuk uit! Zijn de kleine scheurtjes opgelost?

  Groetjes Lien
  http://lifethroughtheeyesofabrunette.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog niet helaas, maar de website van Comegetfashion is me wel toegemoed gekomen met 10 euro voor de reparatie kosten. Ik ga hem van de week wegbrengen om te laten maken!
   Liefs

   Verwijderen
 4. Super outfit. Ik vind de jas geweldig! Ik ben fan van dat oversized :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit!
  Die broek is prachtig!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige foto's zijn het geworden & een super mooie outfit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah, ik wil heel graag zo'n jas, zo mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Looove that coat! - and beautiful necklace :)

  Www.nkl-fashion.dk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een perfecte jas, en hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen