Outfit | Monochrome

zondag 28 september 2014

Hi! Het was weer even afzien een aantal dagen afgelopen week. Na een paar weken enorm verwend te zijn met zon en hoge temperaturen koelde het ineens flink af en bleef de regen ook niet lang meer weg. Het voordeel is wel dat de lekkere truien en leuke herfstjassen weer tevoorschijn kunnen komen. Ik ben zelf de laatste tijd erg fan van monochrome outfits; dus helemaal in zwart-wit. Kijken jullie mee?

Ik kocht dit jasje al dik een half jaar geleden bij Mango, maar het hangt nog steeds in de rekken. Op zich best jammer, want toen ik hem kocht zag ik nooit iemand ermee en nu echt overal waar ik kom, haha. Natuurlijk geen ramp, maar toch hoop ik stiekem dit hij binnenkort uit de collectie gaat…
Dat herfstachtige weer is niet goed voor het model van je haar, bad hair day gegarandeerd…grr.Deze nagellak kocht ik bij Douglas en ik vind hem zó mooi. Het is een hele donkerpaarse kleur waardoor het eigenlijk net zwart lijkt, maar in bepaald licht zie je net die paarse glans. Heel gaaf!

Wat vind jij van de monochrome trend?

Broek: H&M  -  Jasje: Mango  -  Shirt: Zara  -  Chelsea boots: Sacha  -  Armbanden: Buddha to BuddhaLiefs, Natasha
Loading Senanga Shoplet…

14 opmerkingen:

 1. Jaaa pretty you!
  Op die eerste foto sta je echt prachtig!
  En ik vind dat echt heel mooi dat zwart wit als enige in een outfit, erg clasyy!
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Die nagellak is inderdaad zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die nagellak lijkt me tof, wil ik ook graag proberen! Het zwart-wit staat je mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! De brook heb ik ook, ben er zo blij mee :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. looking good girl! love your outfit liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah ik vind je haar juist supermooi! En die broek is leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een toffe jas en je broek is ook zo mooi!  http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie outfit! Zwart-wit is altijd fijn :-D

  ♥ Saskia
  formerparades.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen