Life Pictures | September

woensdag 1 oktober 2014

Het is vandaag alweer oktober! Voor mijn gevoel is september echt omgevlogen. Ik ben begin september begonnen op de Hogeschool Utrecht en nu dus officieel een student. Op het vele reizen na bevalt dit me erg goed gelukkig. Daarnaast heb ik weer veel leuke dingen gedaan in september, die ik jullie vandaag ga laten zien. Kijk je mee?1.
Allereerst; de VFNO op 4 september samen met Lonneke. Een onwijs leuk event met hele gave kraampjes, fotohokjes, champagne en noem het maar op! Dit was zeker een goed begin van de maand. Ook kocht ik deze hoed (zie foto) bij de Bijenkorf. Ik wilde al onwijs lang een zwarte hoed met brede 'flap' en ik kon hem echt niet laten liggen. Hij kostte ongeveer 40 euro.2.
Grr, trein gemist. Ook dit hoort (helaas) bij het leven van een student. Niet goed voor je portemonnee, want dit leidt negen van de tien keer tot een bezoekje aan Starbucks…oeps. 
Sidenote: Ik verkoop deze ripped jeans op Shopmycloset.nl3.
Even gek doen met mijn lieve vriendinnetje Cheryl. Ik zie haar nu veel minder omdat ze in een andere stad studeert, helaas. Gelukkig blijven we vaak afspreken en doen we nog steeds veel leuke dingen samen! 4.
Op de bruiloft van Lonneke's moeder. Het was de eerste bruiloft die ik meemaakte, en onwijs mooi. Het was een hele gezellig avond!


5.
Who doesn't love Froyo's??! In september is het altijd jaarmarkt in Alphen, met heel veel leuke (en lekkere) kraampjes. Dit jaar was er ook een Frozen Yoghurt bar en dat kunnen ik en Lonneke natuurlijk niet weerstaan. Net zoals de jongen achter de bar ons niet kon weerstaan, omdat we zoveel toppings als we wilden uit mochten kiezen, in plaats van 3. Haha, me like!6.
Lang leve de Fit For Free sportschool. Het is dan niet gratis (naam=misleidend) maar ze hebben wel de beste apparaten ooit. Zo hou ik fietsen persoonlijk een stuk langer vol als ik ondertussen naar de Graham Northon Show kan kijken...7.
Benodigdheden om de schooldag door te komen. Ik ben echt gek op mijn agenda van Weekly Calendar, broodtrommel van Urban Outfitters en Dopper! 


Dat waren de foto's van afgelopen maand. Ik ben benieuwd of jullie het leuk vinden om meer van dit soort persoonlijke post te lezen, dus laat vooral een reactie achter!


Liefs, NatashaWat is het leukste dat jij in september hebt gedaan?16 opmerkingen:

 1. Leuke foto's!! Die froyo's zien er heerlijk uit!

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Persoonlijke posts zijn zo leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw wat ben jij mooi!
  Hele leuke foto's :)
  Fit for Free vind ik ook het best maar is te ver weg voor mij
  Zit ''helaas'' bij basic fit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Ik sport ook bij een sportschool! Doe zelf aan bodypump en piloxing

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Froyo's! Ik moet er dringend ook nog eens eentje halen :)
  Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's en die froyo's zien er lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wiehoeee loveu girl!
  Die froyo was extra lekker door alle liefde die erin gestopt heeft haha! En VFNO was super leuk!
  Heel leuk artikel, goed geschreven ook :)
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke foto's!
  Leuk om te lezen!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's meid. Hoedje staat je top!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. FroYo's, heerlijk! leuke foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die froyo's! Ziet er heerlijk uit en nu wil ik ook haha! Leuke foto's en super leuk dat je in Utrecht op school zit. Mijn stadje :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, ik ga er volgend jaar ook wonen! Utrecht is zooo leuk :)

   Verwijderen
 12. Wat een leuke foto's allemaal! :) Die froyo's zien er zo lekker uit! xo keysofanouk.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te zien! Dat hoedje staat je heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuke foto's ! wat ben je toch een prachtige meid.

  liefs, meike

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die hoed staat je echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen