Outfit | I look fab, so does my phone

zondag 19 oktober 2014

"Een telefoonhoesje is meer dan alleen een product om je smartphone te beschermen, het is een mode accessoire dat dagelijks moet passen bij je outfit." Dit is het idee achter EqualsMe, een nieuw fashion merk dat jonge modebewuste vrouwen designer telefoonhoesjes aanbiedt. Benieuwd hoe ik mijn outfit compleet maak met mijn zelfontworpen hoesje? Klik snel door!

In samenwerking met EqualsMe

Deze schoenen heb ik na lang (heel lang) te zoeken eindelijk in mijn bezit! Toen ik een jaar of acht was had ik ze ook al, ze zitten heerlijk en staan ook nog eens overal leuk bij. Ik vond ze uiteindelijk helemaal nieuw en in mijn maat via marktplaats, lucky me
Ik ben het zeker eens met EqualsMe; een telefoonhoesje kan je outfit wel degelijk compleet maken. Ik ben heel erg blij met dit hoesje, en hij past perfect bij deze herfstoutfit. Naast hij feit dat hij zo leuk is, is hij ook nog eens van goede kwaliteit en heel goed stevig. Prima bescherming voor je o-zo geliefde telefoon dus! Ik ben fan, bedankt EqualsMe!


Vind jij dat een telefoonhoesje meer is dan een bescherming voor je telefoon?Liefs, Natasha


Trui: New Look  -  Kraagje: Pieces  -  Jas: Comegetfashion  -  Jeans: Diesel  -  Schoenen: Adidas  -  Telefoonhoesje: EqualsMe

14 opmerkingen:

 1. Heeeel erg mooie outfit!!! En je telefooonhoesje is super !!

  Liefs Isabel

  http://trendysabel.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je bent zo prachtig en ook dit staat je weer top!
  Je telefoon hoesje is echt heel mooi geworden, love it!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave jas! En je hoesje is ook erg leuk! Mooie outfit heb je combineert.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij past inderdaad goed bij je outfit!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! En dat hoesje is zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk hoesje! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige outfit dear! Staat je heel mooi,
  liefs, Frederique
  from http://fablefrique.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk je outfit en het hoesje van je telefoon :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke outfit en je schoenen zijn echt super! Steeds als ik ze zie dan ben ik er steeds meer zeker van dat ik ze ook wil! Erg leuk dat het hoesje matcht bij je outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk hoesje...kleurt mooi bij je outfit!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen