Outfits | Wich one do you like best?

zondag 12 oktober 2014

Ik kan mijn stijl niet echt in één woord beschrijven. Het verschilt heel erg per dag waar ik zin in heb, en waar ik op dat moment door wordt geïnspireerd. De ene dag is dit stoer, de andere dag weer meer vrouwelijk. Ik vind het vooral erg leuk om stoer met vrouwelijk te combineren. Mijn outfits die ik de afgelopen maanden heb geplaatst, zijn hierom dan ook erg verschillend. Ik ben erg benieuwd welke stijl jullie nou het meeste aanspreekt. Daarom heb ik vandaag vier hele verschillende outfits uitgekozen die ik afgelopen tijd heb gedragen. Kijk je mee?
1. 'Gewaagd'      (Klik hier voor de originele post)
Jelly Sandals. Ik weet dat veel mensen deze waterschoentjes echt afschuwelijk vinden, maar ik vind ze onwijs leuk. Toch weet je zeker dat als je ze aantrekt, je veel gestaar naar je voeten kunt verwachten. Hier zit ik persoonlijk helemaal niet mee, maar toch heb je daar niet elke dag zin in. Verder is deze outfit heel schoolgirl-ish door het nette bloesje en de broek van een beetje het zelfde materiaal. 
2. Casual      (Klik hier voor de originele post)
Dit is echt een typische every day outfit. Simpel, maar leuk. Toch zou ik het maar niks vinden om elke dag zo'n soort outfit te dragen, te gewoontjes. Ik hou er stiekem wel van om een beetje op te vallen qua kleding, en de randjes op te zoeken van wat wel en niet kan. Maar voor af en toe vind ik dit een hele fijne outfit. Ik ben vooral verliefd op mijn Chelsea Boots van Sacha, ze zitten zó ontzettend lekker!
3. Rock chick     (Klik hier voor de originele post)
Black is the new black. Zwart is den kleur die gewoon altijd kan. Een totaal zwarte outfit is heel classy, net zoals een compleet witte look. Zwart en wit gaan natuurlijk ook erg goed samen. Ik vind de geruite broek die ik aanheb bij deze outfit vooral heel erg leuk, een beetje edgy. Daarbij, een leren jasje is natuurlijk altijd goed!
4. Cowgirl      (Klik hier voor de originele post)
Deze mooie hoed kocht ik tijdens de Vogue Fashion's night out in de Bijenkorf. Een stoere outfit, met een cowboy-achtig tintje. Een spijkerblouse op een spijkerbroek is natuurlijk ook een beetje gewaagd, maar ik vind dat deze twee tinten spijker goed bij elkaar kunnen.Welke outfit vind jij het leukst?


LIefs, Natasha1. Blouse: Mango  -  Broek: Stradivarius  -  Jelly Sandals: JuJu  -  Ketting: Accessorize  -  Armbanden: Buddha to Buddha

2. Broek: Abercrombie&Fitch  -  Shirt: Costes  -  Jas: Comegetfashion  -  Schoenen: Sacha  -  Ketting: Double Agent 

3. Broek: H&M  -  Shirt: Zara  -  Jasje: Mango  -  Schoenen: Sacha  -  Armbanden: Buddha to Buddha

4. Broek: Diesel  -  Blouse: Mango  -  Schoenen: Sacha  -  Hoed: De Bijenkorf  -  Fiets: Johnny Loco  -  Armbanden: Buddha to Buddha
12 opmerkingen:

 1. Ahhh ze zijn allemaal zo leuk!
  Maar ik denk dat ik voor casual en cowgirl ga, love it!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat tof! Ik ben fan van outfit nummero 2 (die jas!!).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je outfits zijn sowieso helemaal leuk, maar ik denk dat mijn favorieten toch casual en cowgirl zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw. Ik kan eerlijk gezegd niet kiezen haha!
  Heel leuk allemaal, leuke stijl! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuke outfits meid! de derde vind ik super liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke stijl heb je! Ik vind de rock chick het leukste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je derde outfit vind ik er het leukste uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind al je looks leuk :) maar vooral nummer 3 is favoriet! Je hebt een ontzettend leuke stijl! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nr 4 is mijn favoriet! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de tweede wel heel erg leuk! Lekker simpel, daar ga ik ook vaak voor!

  BeantwoordenVerwijderen