Life Pictures | October

donderdag 6 november 2014

Goedemorgen! Oktober is alweer voorbij en dat betekent; een nieuwe Life Pictures. Oktober was een drukke maand, dus geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven om te zien wat ik allemaal heb gedaan. Er waren leuke en minder leuke dingen. Lees je mee?In Oktober....1. ...Werden twee van mijn verstandskiezen getrokken.

In één woord; auw. De behandeling zelf viel me opzicht nog best mee (al zijn vier verdovingen natuurlijk geen pretje) maar verder voelde ik er niks van. De uren daarna begon de ellende pas echt. Constant koelen met een coldpack, een half verdoofd gezicht, niet mogen eten en hele smerige pijnstillende drankjes. Nu is het gelukkig helemaal geheeld en zijn de hechtingen eruit, maar morgen mag ik voor de tweede keer. Dan moeten verstandskies nummer drie en vier er ook aan geloven, en begint het hele feestje weer opnieuw. Jippie. 
2. ...Ging ik een paar dagen naar Winterswijk.

Al sinds ik me kan herinneren gaan we minstens één keer per jaar op vakantie in Winterswijk. Winterswijk ligt in de Achterhoek, net voor de grens van Duitsland. Dit jaar zou ik eigenlijk niet mee gaan, omdat ik in de herfstvakantie non stop moest leren en werken aan mijn projecten. Toch besloot ik voor een paar dagen heen en weer te gaan met de trein. In een huisje midden in het bos zonder verdere afleiding, ja dat leek me wel wat. En het heeft geholpen! Toch vind ik er het wel erg jammer, dat ik alleen maar binnen aan mijn projecten zat, terwijl mijn ouders steeds leuke dingen gingen doen... Dat vergt veel discipline ;'). 
3. ...Kocht ik hét MOAM Hema rookworst T-shirt.

Het T-shirt dat in niemands kast mag ontbreken als je het mij vraagt. Ik ben zelf al vegetariër sinds ik acht was, dus misschien is het een beetje tegenstrijdig... Maarja, who cares right?! Ik vind het echt een geweldig T-shirt, en krijg altijd leuke reacties als ik hem draag.
4. ...Had ik heel veel stress vlak voor de projecten-deadline.

Het werd me in Winterswijk langzaam duidelijk dat ik iets eerder had moeten beginnen aan de drie projecten. Ook toen ik weer thuis was zat ik van 's ochtends tot 's avonds achter mijn laptop. Gelukkig steunde mijn lieve kat Minoe me. Beetje onhandig, maar wel gezellig. 
5. ...Maakte ik herfstfoto's met Lonneke.

Natuurlijk maak ik bijna elke week foto's met mijn lieve vriendin Lonneke, maar zo tussen de herfstbladeren was het toch wel erg leuk en bijzonder. Er komen steeds betere foto's uit, en het is natuurlijk ook hartstikke gezellig. Vanmiddag gaan we weer outfit foto's maken, ik heb er zin in!
6. ...Bezocht ik de nieuwe markthal in Rotterdam.

Heel erg gaaf. Al die leuke kraampjes en eettentjes, en de hele sfeer is gewoon super gezellig. Als je ergens wat wilt eten zitten de terrasjes boven de kraampjes, waardoor even uit de drukte bent, en een mooi overzicht hebt over de hele markt. Het plafond alleen al is de moeite waard om een bezoekje te brengen, dit is namelijk het grootste kunstwerk van de wereld. Heel erg indrukwekkend allemaal.Wat heb jij in de herfstvakantie gedaan?


5 opmerkingen:

 1. Auw.. Wat balen dat je verstandskiezen getrokken werden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blegh zo rot vrijdag weer maar dan ben je er lekker vanaf! En die projecten en alles heb je toch maar mooi gefixt topper.
  Jaaa was zo leuk die herfstfotos, vandaag gaan we er ook weer iets moois van maken! Loveyougirl.
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Wat rot dat je verstandskiezen morgen weer getrokken moeten worden .. Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeej, verstandskiezen trekken ... -_- ik moet het binnenkort ook laten doen, en ik heb er echt schrik voor! Die t-shirt van Hema is geweldig!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen