New in | Nikon D5300

woensdag 19 november 2014
Vorige week postte ik een artikel met mijn wishlist voor december. Ik schreef hierin dat ik voor mijn verjaardag eindelijk een goede, degelijke, spiegelreflex camera zou krijgen. Maarrr... Guess what?! Ik heb hem nu al! Omdat ik in het huidige blok op school veel met fotografie en beeld te maken heb, waren mijn ouders het met me eens dat ik hem beter al wat eerder aan kon schaffen. 

Ik vond het nog best lastig om een keuze te maken tussen de velen soorten spiegelreflex camera's. Uiteindelijk stond ik te twijfelen tussen de Canon EOS D70 en deze, de Nikon D5300. Beide hebben ze een uitklapbaar een flexibel scherm. Als je ze vergeleek was de Nikon net iets beter en heeft hij meer mogelijkheden en daarom is de keus hierop gevallen. 

Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe camera, en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Natuurlijk verschijnen de resultaten op mijn blog dus... stay tuned!Welke camera heb jij?


6 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je hem nu al hebt! Ik kreeg hem ook van mijn ouders en heb zelf ook een Nikon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend gaaf zeg. Ik ben heel benieuwd naar de mooie plaatjes die je hier mee gaat schieten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd over zijn werking en of hij goede foto's maakt! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg! Ik vind zelf Nikon onwijs fijn werken :) Heel veel plezier ermee xo

  BeantwoordenVerwijderen