Outfit | I'm all ears, baby

zondag 9 november 2014

Brr, wat was het koud afgelopen week! Ik hou er eerlijk gezegd wel van, zolang het niet regent natuurlijk. Maar die lekkere warme vesten, koude handen en warme chocomel -ja, dat is fijn. Een tijdje geleden kocht ik bij Sacha een hele leuke hoofdband, dus van koude oren zal ik niet zo snel last hebben. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!


Ik combineerde de hoofdband met mijn -tevens nieuwe- vest van Zara. Ik heb echt een zwak voor dit soort vesten, je kunt er als het ware in wonen. Jammer genoeg zijn ze vaak behoorlijk prijzig... Deze was geloof ik ongeveer 50 euro.


Vest: Zara  -  Jeans: Monki  -  Blouse: Mango  -  Hoofdband: Sacha  -  Chelsea Boots: Sacha  -  Oorbellen: Primark
7 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's! Wat heb je toch ontzettend mooi haar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wauw, staat je prachtig dit allemaal!
  Die hoofdband is zo leuk en herfstig, love it!
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Zo'n hoofdband is heerlijk. Ik had er vorig najaar ook een.. Die is nu helaas zoek. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke hoofdband! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je hebt een erg leuke blog ik ga je volgen op bloglovin! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's. En een erg leuke outfit (:

  BeantwoordenVerwijderen