Outfit | Psst.. It's my daddy's jacket

zondag 16 november 2014

Ik denk dat iedereen er wel eens last van heeft; een kast vol kleren maar niets om aan te trekken. Nu besteed ik waarschijnlijk sowieso meer tijd voor de kledingkast dan de gemiddelde Nederlander, maar vaak lukt het na veel aan- en uitrekken toch wel om er iets leuks van te maken. Alleen op heel sommige dagen, is het echt een drama. Zo ook laatst, en na lang wanhopen voor mijn kast besloot ik maar eens de kast van mijn moeder, en daarna zelfs mijn vader onder handen te nemen. Met de blouse en schoenen van moeder, het jasje van mijn vader en alleen mijn eigen broek heb ik toch nog een outfit weten samen te stellen. Kijk snel verder om te zien wat het is geworden!
Blouse: Zara  -  Spijkerjas: Jinglers  -  Jeans: Monki  -  Schoenen: Think!  -  Oorbellen: I am  -  Armband: Brandy Melville 


Zou jij kleding van je ouders dragen?
8 opmerkingen:

 1. Mooie outfit! Mooi blouseje en leuk jasje van je vader haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt briljant, super leuke uitdaging ook. Misschien ga ik dat ook eens proberen. Onwijs leuke outfit!!
  Liefs, Mariska.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik vind je oorbellen en schoenen echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik ook wel eens kleding van mijn moeder, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je in de kleerkast van je ouders duikt! Ik zou het niet doen, totaal mijn maat niet. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke outfit! =) xx

  http://www.yourfavourite.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke outfit, love your style!

  BeantwoordenVerwijderen