Outfit | Sweater weather

zondag 23 november 2014

De temperaturen zijn drastisch gedaald dus een dikke trui en warme sjaal zijn meer dan nodig als je je buiten de deur waagt. In de sneak peak van gisteren zei ik al dat ik mijn trui in deze outfit iets anders combineerde dan normaal gesproken. Dat maakt de outfit dan (hopelijk) wat minder cliché dan de titel die ik hem heb gegeven, haha! Wil je zien hoe? Klik dan snel verder!
Een trui dragen als een jurk; net wat chiquer dan gewoon op een broek. Deze trui hoort oorspronkelijk denk ik niet zo lang te vallen, maar ik heb hem 2 à 3 maten groter gekocht als mijn normale maat. Gewoon de mouwen een paar keer omslaan en je hebt een jurkje. Ideaal!


Trui:  H&M  -  Schoenen: Timberland  -  Sjaal: Zara  -  Oorbellen: Bijou Brigitte


Hoe wapen jij je tegen deze kou?


11 opmerkingen:

 1. Echt een hele mooie outfit, ben dol op je trui en sjaal!
  Die derde foto van onder sta je zo lief op.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie outfit, mooie schoenen heb je ook aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit, ik vind vooral de schoenen heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals ik gisteren al zei, leuke sjaal!
  Mooie foto's ook! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, liefde voor je Timberlands! Mooie foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie foto's! Ik vind je outfit ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke look! De trui ziet er heerlijk uit!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehh wat leuk! Je hebt er gewoon een soort sweaterdress van gemaakt! Super tof! En wat een prachtige herfstige foto's! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen