Life Pictures | November

woensdag 3 december 2014

De feestmaand is weer begonnen! Naast Sinterklaas, Kerst, cadeautjes en warme chocolademelk betekent dat ook een nieuwe Life Pictures. Ben je benieuw wat ik allemaal heb gedaan in november? Kijk dan gezellig mee!In november...


1. ...Kocht ik deze extreem schattige kerstoorbellen.

Aan het begin van November had ik een weekje vrij en besloot ik de Primark weer eens op te zoeken. Deze lieve rendieroorlellen kon ik gewoon niet laten te liggen, zeker niet voor 1,50 euro! Verder kocht ik nog wat sieraden, accessoires en pyjama's. Qua kleding ben ik niet zo'n fan van Primark, maar voor deze dingen kun je er prima terecht.2. ...Ontwikkelde ik een liefde voor bronzen interieuraccessoires.

Ik moet toegeven dat ik inmiddels nog veel meer bronzen artikeltjes heb gekocht dan die op de foto staan. Ik vind het gewoon zo mooi staan en een classy uitstraling geven. De bronzen hertenkop is te koop bij Action, de andere drie kaars(houder)tjes bij Xenos.3. ...Genoot ik van mijn eerste Starbucks Kerstspecial van dit jaar.

Ik mis helaas (heel erg) vaak mijn trein. Hierdoor is de verleiding om even naar de Starbucks te gaan vaak onweerstaanbaar groot. Lekker, maar minder lekker voor mijn portemonnee, haha. Ach ja, zo af en toe moet het kunnen toch?!4. ...Werd ik gesnapt tijdens het maken van een selfie.

Uiteindelijk is deze foto-van-een-foto nog best leuk geworden! Al maakte Lonneke deze foto tijdens het bijwerken van mijn lipstick, dus eigenlijk was het geen echte selfie... Het gaat om het idee. :-)5. ...Kwam ik weer veel te vaak bij mij favoriete café.

Deze koffie specials zijn ontzettend verslavend. Ik kom hier denk ik zo'n 2 à 3 keer per week... oeps. De laatste tijd neem ik eigenlijk altijd de Dirty Chai Latte. Dit is een Chai Tea, maar dan met een shot espresso. Aanrader!6. ...Kocht ik éindelijk een spiegelreflex camera.

Hier ben ik zo ontzettend blij mee. Ik moet nog een beetje uitvinden hoe alle standen werken maar ik heb onwijs veel zin om lekker foto's te gaan maken deze winter. Gaat helemaal goed komen!


Hoe was jouw maand?


7 opmerkingen:

 1. Heerlijke foto's om langzamerhand in de wintersferen te komen ;)


  x Sophia

  Personal blog | Tao of Sophia
  Founder | Blog and The City

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kerstoorbellen zijn geweldig! Leuk dat je een spiegelreflexcamera hebt gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel! En fijn dat je nu een spiegelreflexcamera hebt, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die oorbellen zijn inderdaad heel schattig!!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Die bronzen accessoires met het hert zijn zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Camera ziet er goed uit! Veel plezier ermee. En mooie sjaal die witte. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je camera ziet er zo leuk uit! En ik was al vrij lang opzoek naar zo'n bronzen hertenkop, ga er eens naar kijken in Action!

  BeantwoordenVerwijderen