Outfit | Christmas; daytime

woensdag 17 december 2014


Kerst komt er weer aan en daarmee het dilemma; wat moet ik aan?! Elke kerst is dit weer de grote vraag voor mij. Daarom ben ik dit jaar maar eens op tijd begonnen om een geschikte outfit te bedenken. Misschien haal jij er ook nog inspiratie uit. :-) Vandaag laat ik jullie een outfit zien die ik erg passend vind voor overdag met kerst. Zondag komt een meer chique evening outfit online. Stay tuned!

In het artikel hiervoor liet ik al weten dat ik gek ben op foute kersttruien. Welke ik zelf kocht liet ik nog even een verassing; maar tàda! Dit is hem dan! Ik was gelijk verliefd toen ik hem zag en heb hem dan ook gelijk in mijn winkelmandje gedropt. Heel vaak zal ik hem natuurlijk niet gaan dragen, maar die 30 euro heb ik er zeker wel voor over.
Trui: Boohoo  -  Broek: H&M  -  Sneakers: Adidas  -  Oorbellen: Primark


Heb jij je kerstoutfit al klaar liggen?

11 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke broek! Mooie blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kersttrui is superleuk. Die oorbellen zijn een leuk accent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh zo'n leuke broek! En de schoenen zijn ook geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige trui! Heel leuk ook met de broek erbij! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je trui echt geweldig :) Super toffe combinatie ook met je broek en sneakers! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappige oorbellen en toffe gympen! Ik heb ze in het groen met zwarte strepen. Lopen heerlijk. Succes met je blog. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We loved this look and featured it on Colorglam:
  http://colorglam.co/statement-pullovers-to-wear-on-christmas/

  BeantwoordenVerwijderen