Blogger Battle | All Black

zondag 25 januari 2015


De derde Blogger Battle van Follow Fashion is alweer in volle gang! Ik vind het heel tof om te kunnen zeggen dat ik in de tweede voorgaande battle's nogsteeds voor sta. Super bedankt daar voor! Kijken jullie mee naar de derde outfit, in het thema All Black?

Ik draag veel zwart, dus deze battle paste goed in mijn straatje. Mijn nieuwe tas met neon-roze accenten zorgde ervoor dat de outfit niet eentonig of saai werd. En door mijn warme hoofdband is het ook nog eens helemaal winterproof. :-)

Jullie kunnen natuurlijk weer stemmen! Dat kan hier.

Klik hier voor de eerste Blogger Battle, pretty pastel in winter.
Klik hier voor de tweede Blogger Battle, met een zebra sjaal uit de webshop.

Mijn tentamenweek is trouwens voorbij, dat betekent dat ik weer wat actiever ga bloggen, yay!

Liefs, Natasha

4 opmerkingen:

 1. Prachtig weer! Alles staat je ook gewoon goed.
  Die hoofdband en je mooie tas maken het helemaal af!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie outfit! Ik houd ook erg van zwart, vind dat het eigenlijk altijd wel kan ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!! Ik heb op je gestemd ;)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen