Blogger Battle | Let's go on a safari

vrijdag 16 januari 2015


Het is de hoogste tijd voor de tweede ronde in de Blogger Battle van Follow Fashion, waar ik deze maand aan mee doe. (klik hier als je de eerste battle hebt gemist) Voor deze battle kregen we alledrie de sjaal met zebraprint thuisgestuurd. Wie combineert hem het best? Kijk snel verder voor de hele outfit!Ik wil iedereen nog onwijs bedanken voor het stemmen in de vorige ronde! Dankzij jullie sta ik voor, yes! Ik zou het dan ook heel fijn vinden als jullie ook nu weer op mij zouden willen stemmen. Dit kan hier


Sjaal - Follow Fashion
Jasje - Mango
Top - Vogue
Broek - Vero Moda
Schoenen - Think!
Hoed - de Bijenkorf
Horloge - Daniƫl Wellington
Armband - Josh

Liefs, Natasha11 opmerkingen:

 1. Jaaa love it!
  Met die hoed staat het heel leuk!
  Ik heb natuurlijk weer gestemd :)
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een mooie blog, lang haar en wat ben je een mooi meisje! Die hoed staat je ook nog eens super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een ontzettend lieve reactie, heel erg leuk om te horen!

   Verwijderen
 3. Mooie jas! Sofie xx

  http://sealoffashionsofie.weebly.com/my-blog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie outfit! Ik vind de sjaal en de jas heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ik vind je hoed en je hairdo er heel goed bij! Ik zie dat je bedrijfscommunicatie studeert. Wat leuk! Dat heb ik ook gedaan in Utrecht :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige look! Ik ga op je stemmen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige look! Zo alles bij elkaar is echt prachtig!

  Liefs. Valery

  BeantwoordenVerwijderen