Blogger Battle | Pretty Pastel in winter

vrijdag 9 januari 2015


Good morning girls! Deze maand was ik één van de drie 'uitverkorenen' om mee te doen aan de Blogger Battle van Follow Fashion. Super leuk natuurlijk! Het thema dat we voor deze outfit kregen was Pretty Pastel in Winter. Lees snel verder om meer te weten te komen over mijn outfit en deze battle!
Het thema was Pretty Pastel in Winter en op basis daarvan daar heb ik deze outfit samengesteld. Nu de kerst achter de rug is heeft bijna elke kledingwinkel uitverkoop, zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen dus! Toen ik laatst in Utrecht was, scoorde ik deze boyfriend ripped jeans. Het was de laatste maat en door de sale zeker betaalbaar so, lucky me! Over het algemeen draag ik niet heel veel pastelkleuren, maar dit leek het perfecte moment om mijn lichtroze faux fur gilet eens uit de kast te trekken. Samen met een simpel wit blouseje en stoere sneaker was mijn Pretty Pastel outfit af. Om het helemaal compleet te maken lakte ik mijn nagels nog in een lichte nude kleur. Ik ben tevreden met het resultaat, en vind dat ik eigenlijk wat vaker pastelkleuren moet gaan dragen, haha!


Via deze link kan je ook de outfits van de twee andere bloggers zien: http://followfashion.nl/pastel-outfit/ . Ik zou het natuurlijk super fijn vinden als jullie op mij zouden stemmen!

Faux Fur Gilet: Anna van Toor  -  Blouse: Pull & Bear  -  Ripped Boyfriend jeans: Mango  -  Sneakers: Adidas  -  Horloge: Daniël Wellington  -  Armband: Buddha to BuddhaLiefs, Natasha
15 opmerkingen:

 1. Echt een toffe outfit, vind jou sowieso de beste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb op je gestemd. De vorige battle heb ik gewonnen. Ben nu de Fashion Blogger of the Month! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het onwijs tof. Je sieraden zijn ook prachtig. Je link staat trouwens wel verkeerd op follow fashion, ik kwam heel ergens anders uit..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja je hebt gelijk, wat gek! Er zitten geen spelfouten in ofzo... Ik stuur ze even een mailtje, dankjewel!

   Verwijderen
 4. Wauw! Toffe outfit! Staat je erg goed vind ik!

  Liefs, Valery

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, echt top outfit! Die furry coat is zo cool, ik zoek er zelf ook nog één.
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je outfit echt heel erg gaaf en wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een mooie outfit!
  En ik heb op je gestemd, ik vind dat jou outfit er het meeste uit springt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh je daniel wellington, jaloers! Verder heb je een heel leuke outfit aan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe combi! Echt allemaal stijlen door elkaar. Leuk gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen