Fotoverslag | 18e verjaardag

zondag 4 januari 2015


Zoals ik in mijn laatste post al vertelde, was ik vorige week zondag jarig. Happy 18! Ik heb een onwijs leuke dag gehad met mijn vriendinnen en vrienden. Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder!

High tea/Brunch @ Yoghurt Barn

Samen met mijn drie beste vriendinnen zat ik al vroeg in de trein op weg naar Utrecht. De Yoghurt Barn is één van mijn favoriete eettentjes, en het leek me dan ook meer dan geschikt om mijn verjaardag hier te vieren. Ik koos uiteindelijk voor een gemengde high tea met brunch, dan krijg je de lekkerste hapjes van beide. En lekker was het! Daarnaast was het natuurlijk ook super gezellig. 

---------------------------------------------------------------------------------


Feestje met vrienden

's Avonds kwamen er een nog een aantal vrienden langs. Dit doe ik ieder jaar, en is altijd erg gezellig. We besloten zelf cocktails te maken met het cocktail pakket dat ik van een vriendin voor mijn verjaardag kreeg. Deze is te koop bij Hema en bevat een receptenboekje, een muntstamper, een alcohol maatbekertje en last but not least; een shirtje met de tekst 'I make great cocktails'. Toen we eenmaal allemaal een cocktail in elkaar hadden weten te flansen, was het tijd voor een drankspelletje. Ik werd tenslotte wel 18 ;-). We speelden Never have I ever. Dit is een boekje met allerlei stellingen dat je steeds aan elkaar doorgeeft. Degene die het boekje heeft, slaat hem op een willekeurige pagina open en leest de stelling voor. Dit kan bijvoorbeeld zijn 'ik ben nog nooit gearresteerd'. Wie dit wel een keer hebben meegemaakt, moeten een slok van hun drankje nemen. Een echt ijsbreker dus! Dit spel zorgt altijd voor hilarische verhalen, en je leert je vrienden nog een stukje beter kennen...
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om over zo'n zo'n dag uit mijn leven te lezen. Hoe vier jij het liefst je verjaardag? Groots, of hou je het net als ik liever klein? Laat het vooral achter in de reacties!

Liefs, Natasha

12 opmerkingen:

 1. Leuk verslag. Het zag er erg gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en mooie foto's ! Als ik een keer in Utrecht ben wil ik ook naar de yoghurt Barn, wat ziet dat er lekker uit zeg! Ik vier mijn verjaardag met een borrel op zondag omdat ik op een maandag jarig ben. Mijn verjaardag vier ik met verschillende vriendinnen apart en dan bijvoorbeeld uitgaan of naar de film of iets anders leuks gaan doen. Heeft te maken dat ze niet allemaal even goed met elkaar kunnen opschieten helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa onwijs genoten van de gezellige dag!
  Alles was gewoon top! Zeker een verjaardag om niet te vergeten.
  En we moeten snel weer naar de Yoghurt barn, zoooo lekker!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien had je een erg gezellige verjaardag! Vrolijke foto's heb je in het artikel geplaatst! Zelf vier ik mijn verjaardag niet zo groots.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha wat een leuke dag/avond! Nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk verslagje van je 18e verjaardag! Ziet er super gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat zag het er super leuk uit allemaal! De foto's zijn echt heel erg leuk! Nog gefeliciteerd meid! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er zoo leuk uit, gefeliciteerd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog gefeliciteerd Natasha! Super leuke foto's! Zo te zien had je een geweldige verjaardag :) xo

  BeantwoordenVerwijderen