Life Pictures | December

woensdag 7 januari 2015

De feest- en tevens mijn favoriete maand is (helaas) al weer achter de rug. Het nieuwe jaar is begonnen en ik wens jullie dan ook allemaal een geweldig 2015. Kijken jullie mee naar de dingen die ik heb gedaan in december?In december...


...vierde ik Sinterklaas met mijn familie.

Ondanks dat ik er misschien iets te oud voor ben, vieren wij nog elk jaar Sinterklaas. Dit jaar trokken we lootjes met mijn ouders, oma en tante. Helaas ben ik de enige die van surprises maken houd, en daarom deden we alleen cadeautjes met een gedicht. Ik heb onwijs toffe dingen gekregen, die binnenkort in een artikel zullen verschijnen. ...ging ik naar een feestje van mijn middelbare school

Ieder jaar geeft mijn vorige school een feestje in december; Kerstcroegh. Hiervoor zijn alle examen- en oud-leerlingen uitgenodigd. Ontzettend leuk om iedereen weer te zien natuurlijk! ...vierde ik Sinterkerst met vriendinnen

Ook met vriendinnen moest er natuurlijk iets aan kerst of sinterklaas gedaan worden. We besloten het te combineren tot Sinterkerst. Eerst lekker fonduen, dan een break voor de cadeautjes en daarna weer lekker verder eten. Altijd gezellig, zo als duidelijk te zien op bovenstaande foto!...bezocht ik voor het eerst een MAC store

Tja, het is best erg dat ik voor december 2014 nog nooit een voet binnen een MAC store had gezet. Daar moest dus verandering in komen! Ik was samen met mijn moeder een paar dagen in Gent, en toen ik hoorde dat daar een MAC zat werd ik gelijk helemaal enthousiast. Dus sleepte ik mijn moeder half Gent door (de winkel lag een stukje buiten het centrum) op zoek naar de make-up hemel. Met succes! Ik kocht de perfecte blush genaamd peaches en een concealer. Dit was mijn eerste, maar zeker niet laatste bezoek aan MAC....high-tea'de ik bij de Yoghurt Barn

Zoals de mensen die mijn blog volgen al weten, vierde ik mijn achttiende verjaardag bij de Yoghurt Barn. Echt, dit is de beste high tea die ik ooit heb gehad. En dat zijn er veel! Heerlijke yoghurtjes, verse broodjes en zelfgemaakte smoothies. En dan heb ik het nog niet eens over de heerlijke theesmaken. Echt een aanrader dus!...werd ik éindelijk de happy owner van een DW horloge

Ik wilde al zo'n lange een horloge van het prachtige merk Daniël Wellington, en met mijn verjaardag is deze wens eindelijk uitgekomen. Precies het model dat ik wilde, zilver met donkerbruin, kreeg ik van mijn tante en oma. Sindsdien doe ik hem alleen 's nachts nog af, haha!...ging ik goed 2015 in!

Oud en nieuw is natuurlijk niet compleet zonder een goed feestje. Toen rond enen iedereen gelukkig nieuwjaar was gewenst en het ergste vuurwerk geweld voorbij was waagde ik me de straat op. In een kroeg bij mij in de stad hebben ik en wat vriendinnen de eerste uren van het nieuwe jaar goed benut!


Wat was jouw hoogtepunt van december?
Liefs, Natasha

4 opmerkingen: