Tag | The Instagram Tag

woensdag 28 januari 2015


Goedemorgen allemaal! Ik werd door Lonneke genomineerd voor de Instagram-Tag. Ben je benieuw wat mijn meest gelikede, eerste en laatste foto's zijn op Instagram? Kijk dan snel verder voor meer!
Wat is je allerlaatste foto op Instagram?

Mijn laatste foto is een foto van mijn vorige artikel. Dit was de outfit van de derde en laatste Blogger Battle van Follow Fashion. Heb je deze post gemist? Klik dan hier


Wat is de allereerst foto die je plaatste op Instagram?

De allereerst foto die ik ooit op Instagram heb geplaatst, heb ik inmiddels al weer verwijdert. Bovenstaande foto is de eerste die er nu nog op staat, en tevens de enige zonder 'witte randjes'. Ik twijfel of ik binnenkort weer van die randen af ga stappen.. Lastig!


Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Deze foto maakte Lonneke van mij tijdens onze vakantie in Londen. Ik weet niet of jullie de serie Sherlock kennen, maar op deze foto loop ik op de plek waar Sherlock himself van het gebouw afsprong. Dit soort plekjes kun je als echte die hard Sherlock fan natuurlijk niet missen als je in Londen bent!

Van welke Instagramfoto krijg je ter plekke heimwee?

Afgelopen zomervakantie ging ik met 3 vriendinnen op vakantie naar Lloret de Mar. Het was een ontzettend leuke vakantie die echt om is gevlogen. Van deze foto krijg ik echt onwijs veel heimwee naar die mooie, niets-moet-alles-mag vakantie.  

Wat is het lekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

Deze foto plaatste ik op Instagram toen ik voor het eerst een bezoekje bracht aan de Yoghurt Bran in Utrecht. Inmiddels ben ik er al veel vaker geweest en het is echt één van mijn favoriete plekjes in Utrecht. Wat ook erg leuk is, is dat als je de Yoghurt Barn tagt op Instagram, ze bijna altijd even op je foto reageren. :-)


Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Op deze foto kreeg ik 137 likes. Deze foto maakte Lonneke van mij voor een outfit post met Kerst. Deze outfit gemist? Klik dan hier

Wat is de leukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?

Deze foto maakte ik van mijn lieve kat Minoe. Het is echt ongelofelijk hoeveel foto's ik van haar op mijn telefoon heb staan haha, maar op Instagram valt het reuze mee. Ik vind deze foto één van de mooiste omdat je goed kunt zien dat haar koppie twee verschillende kleuren heeft. 

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilters) gebruikte jij in 2014 het meest?

Instagram filters gebruik ik eigenlijk nooit. Ik bewerk mijn foto's of niet, of met VSCO. Daarnaast gebruik ik Sizelt voor de witte randen langs mijn foto's. Het voordeel van witte randen gebruiken vind ik dat je niet perse een vierkante foto hoeft te plaatsen, maar gewoon de originele afsnijdingen kunt houden. 

Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram?

Ik gebruik niet heel veel hashtags, maar degene die ik het meest gebruikt heb zijn #vsco en #vscocam. Ben je nieuwsgierig geworden na deze tag? Je kunt me hier volgen op Instagram.

Als je deze tag leuk vindt, kun je hem natuurlijk gewoon overnemen!


Liefs, Natasha
5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je hem ook ingevuld hebt!
  Ik verlang zo terug naar die geweldige vakantie..
  Niet moet alles mag, heerlijk!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, je hebt echt prachtige foto's op je Instagram staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, leuke post is dit! x
  Frederique - http://fablefrique.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je de tag hebt ingevuld! Zou je mijn blog misschien willen noemen als originele bron? Ik heb jouw ingevulde tag ook op mijn blog vermeld :)

  http://culturalize.nl/2014/12/leuke-bloggers-die-instagram-tag-invulden/

  Liefs Danielle

  BeantwoordenVerwijderen