Current Obsessions | #1

woensdag 18 februari 2015Goodmorning! Vandaag introduceer ik een nieuwe rubriek op mijn blog, namelijk 'current obsessions'. Dit houdt in dat ik jullie mijn 5 grootste wensen ga laten zien op gebied van fashion, shoes, beauty, jewellery en bags. Een soort wishlist idee dus. Vanaf nu gaan jullie deze rubriek regelmatig terugzien op mijn blog, met vandaag numero uno! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 


FASHION


Oh boy, jullie moesten eens weten hoevaak ik op het punt heb gestaan een Triangl bikini te bestellen. Ik denk dat ik deze beauty al minstens een jaar heel hoog op mijn wishlist heb staan, maar het komt nooit van om hem daadwerkelijk te bestellen helaas. Dit komt deels doordat Triangl bikini's vrij prijzig zijn (met verzendkosten rond de 100 euries) en omdat het heel lastig is om te bepalen welke maat nou goed zal zitten. Lastig, lastig. Toch moet het er een keer van komen, want deze zomer wil ik op het strand verschijnen in een Triangl bikini, haha!

Where to buy: -->

SHOES


Van zwarte laarsjes kun je er nooit genoeg hebben. Laatst liep ik tegen deze aan op de website van Cos, en ik was gelijk verkocht. Een loopbare hak, subtiele rits, kan stoer maar ook chique... Helemaal perfect als je het mij vraagt. Ze kosten 135 euro.

Where to buy: --> 


BEAUTY


Ik heb via blogs en een paar vriendinnen al ontzettend veel goede verhalen gehoord over de foundations van Dior. Ik gebruik zelf een redelijke 'budget-proof' foundation van Loreàl die opzicht prima is, maar ik ben toch wel heel nieuwsgierig geworden naar deze luxe variant van Dior. Helaas ben ik een arme student dus is 50 euro voor een foundation nou niet iets wat ik zo zonder nadenken doe, maar toch... Wie weet dat ik hem binnenkort toch een keertje koop.

Where to buy: Douglas


JEWELLERY


Minimalistische sieraden zijn een enorme trend geworden na de grote, opvallende statement kettingen periode. Zelf zou ik graag een klein zilveren of gouden kettinkje toevoegen aan mijn collectie. Bij de Sacha verkopen ze het merk 'LUZ' met hele mooie fijne sieraden. De kettingen zijn maar 40 euro, dus dat is ook prima te doen.

Where to buy: Sacha, -->


BAGS


Ik ben al een tijdje opzoek naar een klein tasje voor tijdens het stappen, waar mijn portemonnee en telefoon in passen. Dit leren tasje van &other stories past overal bij, en heeft ook nog een leuk detail aan de voorkant. Hij is 125 euro. Kost wat, maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen!

Where to buy: -->Wat vinden jullie van deze eerste keer 'current obsessions'?Liefs, Natasha

6 opmerkingen:

 1. Haha die eerste foto is echt te leuk!
  Wat een prachtige items heb je allemaal gekozen.
  Ik ben verliefd geworden op dat tasje van &other stories.
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oké, ik heb dus een hoop nieuwe items op mijn wishlist nu! ;) Die boots zijn heel leuk, die wil ik!! En die Triangl bikini is inderdaad heeel mooi, maar de prijs vind ik echt te hoog! Volgens mij had Roos (Roos' notes) een goedkoper alternatief gevonden op ebay, dus daar kun je ook altijd nog kijken! :) En die sieraden zijn ook heel mooi!!!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die foundation van Dior lijkt me erg fijn! Ik hou zowel van minimalistische kettingen als van statementkettingen. Echt een hele leuke, nieuwe rubriek meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oké, dankjewel... nu wil ik alles! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Dior foundation is de max!
  Heb hem ook en ben echt super tevreden!
  Zalig en mooie blog heb je!
  New video on my blog, LOVE

  http://www.limaswardrobe.com

  BeantwoordenVerwijderen