Trenchcoat Time

zondag 22 februari 2015


Zoals jullie weten was ik de winnaar van de afgelopen Bloggers Battle van Follow Fashion. Daarom mocht ik mijn top-5 items uit de Follow Fashion webshop doorgeven, waarvan ik er vervolgens één toegestuurd zou krijgen. Dat is geworden... de trenchcoat! Ik ben hartstikke blij met deze nieuwe jas. Bekijk hem snel in de nieuwe outfit van vandaag!
Trenchcoat - Follow Fashion
Jeans: Topshop
Blouse - Mango
Trui - Cos
Sneakers - Adidas
Haarband - American Apparel Wat vind jij van trenchcoats?Liefs, Natasha23 opmerkingen:

 1. Wauw, echt een hele mooie jas! Staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooohhh liefde voor de haarband! Die staat je goed. Net als de jas trouwens, en je kraagje vind ik ook heel leuk bij deze outfit. Kortom: helemaal goedgekeurd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige jas! Wat heb je een mooie outfit aan! Altijd mooi als de kraag van een blouse over je trui komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je prachtig.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love your blog!!

  I've just tagged you to do the 'Me Time Tag'. Please check out my blog for the questions.

  ^_^

  www.laurabarlow.net

  BeantwoordenVerwijderen
 6. love this look! Let's follow each other on G+ and GFC? Or also in other social media if you want?

  http://letrendycharm.blogspot.pt/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend mooie jas draag je hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik had toen een top uitgekozen. Nog een vraagje: als winnaar zou ik een eigen rubriek krijgen. Ik heb die nog steeds niet gehad. Jij wel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hadden ze mij inderdaad ook gemaild! Ik mailde terug met de vraag hoe dat precies in zijn werk zou gaan, omdat het me erg leuk leek maar heb ook nooit meer een reactie ontvangen... Vaag! Nog maar een keer mailen denk ik, en anders laat ik het gewoon zitten...

   Liefs x

   Verwijderen
  2. Ik ben mail af vanaf begin februari en ze reageren steeds niet op mijn mail. Heel vervelend en vind het ook erg onprofessioneel. Ik had de hoop opgegeven en was benieuwd hoe ze het bij jou deden.

   Verwijderen
  3. Jeetje, wat vervelend. Bij mij antwoorden ze inderdaad ook niet of heel laat op mijn vragen tijdens de Battle zelf. Ik denk dat ik het dan maar zo laat, heeft denk ik weinig zin om er nog achteraan te gaan. Heel onprofessioneel inderdaad, jammer! En raar dat ze het dan wel blijven zeggen tegen de winnaars haha. Vreemde zaak.

   Liefs x

   Verwijderen
 9. Ik ben echt verliefd op dit ouftit <3 Het kraagje, de jas, je haarband. Echt zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het staat je heel erg leuk! De schoenen passen er ook perfect bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke jas!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave outfit! Ik denk dat het ook typisch iets is wat ik zou dragen :). Fijn artikeltje om te lezen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. amazing entry
  follow for follow?

  hope you too visit my Blog <3
  http://miss-amelyrose.blogspot.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het staat je echt ontzettend mooi, love it!
  Ook heel leuk gecombineerd met je haarband erbij.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw dit staat je zo goed! Echt een toffe outfit!
  Liefs Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wauw jouw haar is zo mooi heel gaaf! ook erg mooie foto's liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke outfit zeg! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat zie je er prachtig uit. Ik kan dit soort looks enorm waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. je hebt echt een leuke stijl, mooie foto's & look!

  BeantwoordenVerwijderen