Review | Le Volume De Chanel Waterproof Mascara

dinsdag 10 maart 2015


Ik heb tot nu toe vooral over fashion geblogd, maar heb besloten om mijn horizon wat te verbreden. Vanaf nu zal je vaker een beauty gerelateerd artikel voorbij zien komen op Art of Clothes. Om maar gelijk goed van start te gaan, begin ik vandaag met een review van de 'Le volume de Chanel' mascara van Chanel. Kijken jullie mee?


Alle foto's in dit artikel zijn gemaakt met mijn Nikon D5300.

Ik had al een aantal testers van deze mascara opgemaakt, en besloot dat het tijd werd om voor de real deal te gaan. Want als een testertje al beter is dan mijn 'gewone' budget mascara, kan er weinig mis gaan. De verpakking is classy en minimalistisch, met alleen het logo en het merk. Het borsteltje heeft korte haartjes en verdeeld de mascara mooi gelijkmatig over de wimpers. De kleur is mooi intens zwart en geeft gelukkig geen 'ik draag 6 lagen mascara' effect. Hierdoor is de mascara heel geschikt voor elke dag. Ondanks dat hij waterproof is, gaat de mascara er redelijk makkelijk af met make-up remover. Dit vind ik persoonlijk heel fijn. Zie hieronder het resultaat;Kortom; ik ben helemaal gelukkig met deze mascara. Hij is onder andere te koop bij Ici Paris XL en Douglas, en kost ongeveer 30 euro. Ik ben erg benieuwd hoe jullie dit eerste beauty artikel vonden, laat het me vooral weten!


Liefs, Natasha


6 opmerkingen:

 1. Wat mooiiee mascaraa! En als dit je eerste beauty artikel is, moet je dit zeker vaker doen!! ❤

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooiiee mascaraa! En als dit je eerste beauty artikel is, moet je dit zeker vaker doen!! ❤

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het resultaat is echt prachtig, goede inverstering!
  En wat heb je mooie foto's gemaakt girl, vaker doen!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat een mooi resultaat is dit zeg. Leuk zo'n artikel trouwens :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen