Review Mac Lipstick 'Please Me'

woensdag 25 maart 2015


Voor mijn 18e verjaardag een paar maanden geleden, kreeg ik van een vriendin mijn eerste Mac lipstick. Ik ben er nogsteeds ontzettend blij mee en draag hem dan ook regelmatig. Het is de matte lipstick 'Please Me' die erg geschikt is voor overdag. Benieuwd naar deze lipstick? Klik snel verder!

Zo, eerst even een before foto. Omdat de kleur van mijn lippen van nature weinig verschilt met mijn huidskleur, vind ik het altijd wel leuk om iets van een kleurtje op mijn lippen te dragen. Ik houd bijvoorbeeld heel erg van donkerrode lipsticks, maar dat is toch niet iets dat je elke dag draagt. De Please Me lipstick van Mac is wel ontzettend geschikt voor een 'everyday look', omdat hij wat minder opvallend is maar toch net dat beetje extra geeft.
Oké, let's get started!
En dit is het resultaat! Een mooie, zachtroze kleur zoals je kunt zien. Hij dekt goed en is zoals hij belooft mooi mat. Dat vind ik persoonlijk mooier dan lipsticks met een shiny finish. Ik zou wel altijd even mijn lippen scrubben voordat ik deze lipstick gebruik, zodat je geen velletjes krijgt. Deze zijn namelijk wel vrij snel zichtbaar bij deze kleur. Ook blijft hij niet superlang zitten, dus is het handig om hem mee te nemen als je de deur uit gaat. Ik moet hem ongeveer om de 2 uur bijwerken, maar vind dat zelf niet zo'n probleem. Ja, ik ben blij met deze beauty!

Liefs, Natasha6 opmerkingen:

 1. Wauw, je hebt echt prachtige foto's gemaakt!
  Dit kleurtje is echt zo'n tint wat gewoon altijd goed is.
  Ik ben ook nog eens opzoek naar zo'n soort alledaagse kleur!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een supermooie lipstick, staat zeker ng op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, prachtig kleurtje zeg, looking good! Hij geeft inderdaad nét dat beetje extra aan je look, zonder mega opvallend te zijn. Toffe foto's ook, en mooi haar heb je! Liefs Anniek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig ben je er nog steeds zo blij mee! Je bent een topper xxx

  BeantwoordenVerwijderen