Review | Marble Macbook Cover StyleRepertoire

dinsdag 3 maart 2015


Goodmorning! Zoals jullie inmiddels misschien wel weten, ben ik een enorme fan van de marmer-trend. Dit komt dan ook al veel terug in mijn interieur, maar een marmeren laptop cover miste ik nog. Vaak vond ik ze te duur (30 euro voor een sticker????) maar vorige week vond ik er een voor 15 euro inclusief verzendkosten. Benieuwd hoe mijn laptop nu door het leven gaat? Kijk snel verder!


Via Instagram kwam ik terecht bij de webshop StyleRepertoire. Naast kleding en accessoires verkopen ze dus ook geweldige laptop covers. Ik besloot er maar direct een te bestellen. Al na een paar dagen viel het pakketje bij mij op de mat, met een ontzettend leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij. 
Ook zat er een duidelijke gebruiksaanwijzing in de doos, waardoor mijn Macbook er binnen een kwartiertje helemaal stylish uit zag. Er is geen appeltje voor het logo uit de skin gehaald, maar als je je laptop gebruikt schijnt het licht van het Apple-logo heel duidelijk en helder door de sticker heen. 
Ik ben ontzettend blij met mijn marble skin. Het is ook heel tof om mijn laptop nu als achtergrond te gebruiken voor detail foto's van bijvoorbeeld sieraden of make-up, multifunctioneel dus! Wat vind jij van marmer-print laptop covers?
Liefs, Natasha

11 opmerkingen:

 1. Oh wat is het een prachtige skin zeg, gaaf!
  Ideaal inderdaad voor als achtergrond te gebruiken ook.
  Love love love it!
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, heel erg mooi. Het staat zo chic! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er echt heel mooi en minimalistisch uit, ik ben fan! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, supermooi! En inderdaad lekker multifunctioneel, haha! Tof :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeehh wauw ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah ik vind dit ZO onwijs mooi!
  Heb alleen helaas geen mac hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, heel mooi!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja super leuk! Ik wil het ook :)

  XxX

  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi zo'n marble cover! Jammer genoeg heb ik geen macbook :(

  BeantwoordenVerwijderen