Review | Rita Ora Rimmel Londen 'Peachella'

donderdag 12 maart 2015Misschien heb je ze al gespot; de Rita Ora collectie nagellak van Rimmel Londen. Een reeks vrolijke pakjes in pastelkleuren; perfect voor komend seizoen. Ik kon het dan ook niet laten om er eentje mee te nemen, namelijk de 408 Peachella. Benieuwd? Kijk snel verder!Dit is het resultaat na twee à drie laagjes nagellak. Hij dekt dus niet supergoed, maar doordat hij heel snel opdroogt is dit voor mij niet zo'n probleem. Ik vind het een onwijs mooi kleurtje, lekker vrolijk en ik raak er helemaal in een zomer-stemming door. Ook vind ik de kwastjes van Rimmel Londen altijd erg fijn lakken; niet te groot en niet te klein, maar net goed. Hierdoor heb je minder snel dat de nagellak op plekken terecht komt waar het niet de bedoeling was. :-) Ik ben door deze nagellak erg nieuwsgierig geworden naar de rest van de Rita Ora collectie! 


Kende jij deze nieuwe lijn van Rimmel al?

Liefs, Natasha

8 opmerkingen:

 1. Oh wat een goede aankoop, heerlijk zomers kleurtje!
  Denk dat ik nog wel wat ga scoren van deze collectie!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakking alleen al ziet er vrolijk uit! Echt een prachtig kleurtje, ondanks hij niet zo supergoed dekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt prachtig! Het doet me indd aan perzik denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur is echt superschattig <3 helemaal mijn smaak met die pastelkleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig dit kleurtje, mooi voor de lente :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een leuk kleurtje! Echt heel erg leuk voor de lente/zomer!

  BeantwoordenVerwijderen