Verslag Utrecht Garage Sale

vrijdag 27 maart 2015


Afgelopen zondag was het zover; de Bloggers Garage Sale georganiseerd door Justine van Eat Sleep Dress en de vintage winkel Goed Spul in Utrecht. Ik en Lonneke waren erbij om dingen te verkopen en lekker rond te kijken. Benieuwd hoe het is geweest? Kijk dan snel verder!

Toen zondagochtend de wekker ging om 6:15, vroeg ik me eerlijk gezegd wel even af waarom ik dit mezelf aan deed. Maar het was het meer dan waard! Toen ik en Lonneke na een uurtje reizen de winkel Goed Spul in Utrecht hadden gevonden, hingen er al allemaal superleuke naambordjes door de winkel verspreid. Zoals je op de foto kunt zien hing ons naambordje al klaar boven onze tafel en kon het uitstallen van onze kleding beginnen.
Zo zag het er uit toen we alles hadden klaargelegd! Helaas kwamen we er toen pas achter dat onze namen net andersom op het bordje stonden dan hoe we onze kleding hadden neergelegd, haha. We moesten vroeg op zullen we maar zeggen. :-) Toen was het nog even wachten tot het 10 uur was, en de eerste potentiële klantjes binnen kwamen druppelen.
Omdat het toch nog vrij rustig was, besloten Lonneke en ik allebei een slow coffee te bestellen aan het barretje in de winkel. Nou, deze koffie deed zijn naam goed eer aan maar 20 minuutjes later zaten we dan toch met een mooie vintage koffiemok op de bank. En het was het wachten waard!
Justine en Kelvin a.k.a. Fat Pao hadden allemaal ontzettend lekkere dingen gemaakt om tijdens de Garage Sale te verkopen. En als ik zeg lekker, dan bedoel ik ook echt héél lekker. Het was bepaald geen balansdag, maar dat moet kunnen voor een keertje toch?! Van Justine heb ik de brownies, het shortbread en de citroencake geproefd en het was zonder grappen beter dan dat je het bij de bakker koopt. Kelvin had vier of vijf verschillende cheesecakes gemaakt, waarvan ik de variant met maltesers en karamel heb gekozen. Normaal ben ik niet zo'n fan van cheesecake, maar dit was zó goed. Het was wel ontzettend vullend en niet bepaald een klein stukje, dus daarna zaten we goed vol.
Een paar uur laten was de cheesecake enigszins gezakt en kregen we trek in een lekker broodje. Lucky us, want de Bagels en Beans zat aan de andere kant van de straat. Ik ging snel even heen en weer voor twee bagels to go. Ik kreeg ze mee in deze superschattige doosjes, en ze waren ook nog eens superlekker.
In de winkel zag ik dit onwijs toffe marmer setje staan. Ik had het bijna meegenomen van mijn vers verdiende centjes, maar besloot uiteindelijk om dit geld toch maar te bewaren voor de verandering. Ik moet wel toegeven dat ik er nu een beetje spijt van heb, vooral het ronde plaatje had ik wel heel graag willen hebben...
Aan het einde van de dag hadden ik en Lonneke allebei zo'n 35 euro verdiend. Niet superveel, maar toch wel lekker meegenomen! En het was natuurlijk een ontzettend leuke en gezellige dag. De volgende keer zijn we er zeker weer bij!
Liefs, Natasha

5 opmerkingen:

 1. Yes! Het was echt een hele leuke dag.
  De tijd vloog echt voorbij. Volgende keer zeker weten weer!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel tof uit! Jammer genoeg kon ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat een leuk initiatief! En alles ziet er zo leuk en lekker uit. Ik denk dat ik dit veel leuker vind dan een massale ij-hallen gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het ziet er echt super leuk uit heel leuk dat je jullie daar samen hebben gestaan!

  BeantwoordenVerwijderen