Welcome To The Family | ZAG Bijoux Necklace

donderdag 5 maart 2015


Misschien weet je nog dat ik in mijn laatste 'Current Obsessions' schreef dat ik opzoek was naar een mooie, minimalistische ketting. Happy me, want ik heb afgelopen week eindelijk dé perfecte ketting gevonden. Benieuwd? Klik dan snel door!

Ik ben uiteindelijk gegaan voor een gouden balkje van het merk ZAG Bijoux. Dit merk komt oorspronkelijk uit Parijs en alle sieraden zijn met de hand bewerkt. Ik liep er tegen aan in het sieradenwinkeltje 'Pracht' in Utrecht, en was gelijk verliefd. Hij kostte maar 29,95, wat ik niet veel vind voor zo'n mooie ketting.

Kende jij dit sieradenmerk al?
Liefs, Natasha7 opmerkingen:

 1. Hij is echt prachtig, ben dol op dit soort kettinkjes!
  De prijs valt inderdaad wel mee!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave ketting! Staat je super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel simpel maar toch leuke ketting

  http://forgirlsisfashionimportant.weebly.com

  xoxo Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een erg mooie ketting maar voor mij iets te simpel haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat is die mooi!!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen