De W van Willy

maandag 27 april 2015

Happy birthday Willem! Een tijdje geleden kwam ik via Instagram terecht bij de website April Twentyseven. Hier werden een aantal onwijs grappige shirtjes en sweaters voor Kindsday verkocht. Ze waren allemaal verkrijgbaar in het zwart en grijs, met een klein oranje detail. Aangezien oranje totaal niet mijn kleur is, vond ik ze helemaal perfect en ik heb er dan ook een besteld. Kijk je mee naar mijn koningsdag-outfit?
Shirt - April Twentyseven
Broek - Topshop
Sneakers - Adidas
Pet - Action
Ketting - ZAG Bijoux


Wat zijn jullie plannen vandaag? Ik met mijn lieve vriendinnetjes Kingsland in Amsterdam onveilig maken!Liefs, Natasha

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk shirtje! Ik ben zelf ook helemaal niet van al dat oranje maar dit is lekker subtiel, heel leuk voor vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, en wat fijn voor je dat je iets anders hebt gevonden met een klein beetje oranje erin vanwege dat oranje niet je kleur is. X

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit en dat t-shirt vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen