Review Catrice Eyebrow-Set

woensdag 1 april 2015


Ik gebruikte tot voor kort altijd wenkbrauwpotloden om mijn wenkbrauwen mee aan te zetten, totdat Lonneke mij het eyebrow-setje van Catrice aanraadde. Mooie wenkbrauwen lijken steeds belangrijker te worden afgaande op Social Media, dus we nemen met steeds minder genoegen. Ik verwachtte niet veel van deze budget eyebrow-set, maar hij heeft me positief verrast! Kijken jullie mee?
Van nature zijn mijn wenkbrauwen vrij licht. Omdat ik ook een lichte haar- en huidskleur heb, staat het niet mooi als mijn wenkbrauwen te donker zijn. Daarom gebruik ik van de twee poeders in het doosje de lichtere tint. In de onderkant van het doosje zit een bakje met daarin een klein pincetje en kwastje. Ook zit er een spiegeltje in de deksel. Handig! Tijd om de Catrice eyebrow-set te testen.
Zoals je ziet is het verschil niet heel groot, maar het poeder geeft mijn wenkbrauwen nét wat meer kleur en opvulling. Ik ben erg blij met het resultaat!
Kende jij de eyebrow-set van Catrice al?Liefs, Natasha

7 opmerkingen:

 1. Mooie foto's heb je weer gemaakt!
  Hij is echt zo goed! Resultaat is enorm mooi.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik deze ook en ik ben er zo tevreden over! Heb hem nu al een jaar in gebruik en nu is het ook wel echt tijd om hem voor de 2e keer te kopen. Echt een geweldig budget product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit de wenkbrauw poeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er heel goed en natuurlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb altijd struggles want grote wenkbrauwen maar dit ziet er inderdaad heel natuurlijk heel, hebben (wanneer ik weer geld heb ha.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook en het is mijn favoriet! Bij mij zie je alleen wel wat meer verschil, ik heb niet zulke donkere wenkbrauwen jammer genoeg...

  BeantwoordenVerwijderen