Win een marble-skin voor je Macbook! (gesloten)

woensdag 15 april 2015


Een tijdje geleden konden jullie lezen dat ik mijn laptop had gepimpt met een marble skin van Style Repertoire (klik hier voor het artikel). Marmer printjes zijn ontzettend populair en ik krijg dan ook vaak complimentjes over mijn toffe skin. Wil jij je Macbook ook een makeover geven? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk in samenwerking met Style Repertoire een marble skin weggeven aan een van jullie. Meedoen? Klik snel door!De marble skin is een sticker die past op een Macbook van 13, 15 of 17 inch. In de hoekjes zijn kleine inkepingen gemaakt zodat je hem mooi om de aflopende randen kunt vouwen. Als je je Macbook gebruikt schijnt het licht van het Apple logo er duidelijk doorheen. 

Meedoen?

- Like Style Repertoire op Facebook
- Like Art of Clothes op Facebook
- Volg Art of Clothes via Bloglovin' 
- Reageer met de stappen die je hebt gevolgd, wat voor Macbook je hebt (13, 15 of 17 inch) en je email adres.

Extra winkansen?

- Volg mij op Instagram (+1)
- Volg Style Repertoire op Instagram (+1)
De winactie loopt tot 30 april 2015 om 24:00. Op 1 mei zullen ik en Style Repertoire contact opnemen met de winnares. Good luck!Liefs, Natasha


8 opmerkingen:

 1. Dit is zo'n super leuke winactie!
  Ook ik ga natuurlijk een kansje wagen.
  Ik heb alle stappen gedaan (inclusief de extra's) en heb een Macbook pro 13 inch!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb beide Facebookpagina's geliked, volgde je al op Bloglovin en op Instagram, en heb de rest ook allemaal gedaan. Ik heb een Macbook pro van 13inch.
  blondandcreative@hotmail.com
  Mare :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een Macbook van 13 inch en ik doe graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry, vergeten te vermelden: aan alle opties voldaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk en ik doe zeker mee wil namelijk nog een mooie skin om mijn macbook! Heel erg tof dus en ik heb alles gedaan inclusief extra's! Ik heb een 13" macbook en mijn email adres is; info@june-two.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw super gave winactie, ziet er echt heel mooi uit. Helaas.. heb ik (nog) geen macbook dus sla ik de winactie over. Ben namelijk aan het sparen voor een macbook :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat mooi! Helaas heb ik geen Macbook maar een laptop van de TU :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi! Ik waag ook graag een kansje. Is super mooi die marble skin.

  Ik like Style Repertoire en Art of Clothes op Facebook en volg jullie op Instagram, ik volg Art of Clothes op Bloglovin' en ik reageer met de stappen die ik heb gevolgd ;)

  Ik heb een macbook pro 13inch en mijn emailadd is sophiesalletsATgmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen