Checked

maandag 25 mei 2015


Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben de afgelopen tijd, slaat mijn kledingstijl steeds meer de minimalistische weg in. Als ik een middagje de stad in ga, kom ik de laatste tijd dan ook bijna alleen nog thuis met mooie basics. Ik merk dat ik op dit soort items een stuk minder snel uitgekeken raak, en dan ook vaak 's ochtends uit de kast trek. Een minimalistische stijl hoeft niet te betekenen dat je helemaal geen printjes meer draagt, dat laat ik jullie zien in de outfit van vandaag.


Alle foto's in dit artikel zijn gemaakt door Lonneke Noordeloos (Canon D550) en door mij bewerkt (VSCOcam). Broek _ H&M
T-shirt _ &Other Stories
Schoenen _ Adidas
Ketting _ ZAG BijouxLiefs, Natasha

7 opmerkingen:

 1. Super leuke broek!! Sofie xx

  http://sealoffashionsofie.weebly.com/my-blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Basic items zijn heel leuk, en zeker niet saai. Daar heb je inderdaad gelijk in dat je er minder snel op uitgekeken raakt! Die broek staat je zo gaaf, en die sneakers vind ik ook erg leuk. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie outfit, helemaal mijn stijl! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je broek echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je broek is echt heel tof, en staat je ook heel leuk! Liefs x www.lovelyleisure.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je outfit heb je leuk gecombineerd vind ik! Vooral je broek is erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen