The Perfect White Basic

zondag 10 mei 2015Iedereen zou er een in zijn kast moeten hebben; een mooie witte blouse. De perfecte basic die zowel chique, stoer en casual gedragen kan worden. Je zou zeggen dat het vinden van zo'n simpele blouse niet heel moeilijk kan zijn, maar dat viel voor mij nog vies tegen. Ik was er al tijden naar opzoek, maar altijd als ik dacht dat ik hem gevonden had, bleek het hem toch nét niet te zien. De ene keer vond ik de stof te dun, de andere keer de blouse te kort en ga zo maar door. Afgelopen week was ik dan ook meer dan gelukkig toen ik eindelijk mijn droomblouse vond. Wil je weten waar? Klik dan snel verder!
Alle foto's in dit artikel zijn gemaakt door Lonneke Noordeloos (Canon D550) en door mij bewerkt (VSCOcam). 


Ik vond mijn blouse in het relatief nieuwe winkeltje ever.day.counts. Deze nieuwe winkel zit ongeveer halverwege de Kalverstraat in Amsterdam. Als je net als ik van een beetje minimalistische kleding houdt, raad ik je aan om er eens een kijkje te gaan nemen. Naast kleding verkopen ze ook een aantal hele leuke accessoires. Blouse - everey.day.counts
Jeans - Topshhop 
Horloge - Daniël Wellington
Zonnebril - 't Oorzaakje

Kende jij deze winkel al?

Liefs, Natasha

7 opmerkingen:

 1. Wauw hele mooie basic witte blouse. Zo een mis ik nog in mijn kledingkast. Ik vind je zonnebril ook super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke blouse, ik was woensdag in Amsterdam jammer dat ik het toen niet wist.. X

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh deze is heel mooi & staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa, prachtige outfit dit!
  Die blouse is echt zo'n prachtig tijdloos exemplaar.
  En je zonnebril is ook geweldig :)
  liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh mooie foto's!! Die blouse is erg tof, staat je goed ! :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie blouse :) En wat heb je trouwens een mooie blog, ben je gelijk gaan volgen!

  Liefs Anne-Laura

  BeantwoordenVerwijderen