every.day.counts Ontbijt & Customized Festival Jeans

maandag 15 juni 2015


Ik was denk ik zelf nog het meest verbaasd toen ik afgelopen dinsdag mijn mail opende en hier mijn eerste uitnodiging voor een bloggersevent aantrof. Het was een last-minute invite voor een ontbijtje en customized festival jeans woensdagochtend bij de Amsterdamse winkel ever.day.counts. Aangezien dit één van mijn favoriete winkels viel ik haast van mijn krukje en wist ik niet hoe snel ik terug moest mailen dat ik zou komen. Benieuwd hoe het was? Kijk dan snel verder!


Alle foto's in dit artikel zijn gemaakt met mijn Iphone 5 en bewerkt met VSCOcam.Het ontbijt dat voor ons klaar stond was afkomstig van de Yoghurt Barn. Dat is nog eens een lekkere binnenkomer! Ik ging voor een yoghurtje met aardbeien en witte chocolade. 
Naast een heerlijk ontbijtje was ons ook een 'customized festival jeans' beloofd. Bij ever.day.counts kun je een lange broek naar keuze helemaal naar je eigen smaak laten customizen tot een shortje. Ontzettend leuk natuurlijk! We mochten allemaal een broek uitkiezen (van de mannenafdeling) en dan aangeven hoe we hem afgeknipt wilden hebben. 


Dit is de broek die ik uitkoos! Niet erg charmant, zo'n mannenbroek... 


Maaar dit is het eindresultaat! Ik sta op de foto met Anna Rike, die samen met ever.day.counts het event organiseerde. Naast Anna Rike heb ik een hele boel andere leuke bloggers ontmoet, onwijs tof! Ik was verreweg de minst 'bekende' blogger, maar je moet ergens beginnen toch?! Ik heb het in ieder geval heel erg naar m'n zin gehad en kan nogsteeds niet helemaal geloven dat ik uitgenodigd was. Makes me happy!Liefs, Natasha

7 opmerkingen:

 1. Jaaa, vind het nog steeds zo leuk voor je!
  En het ziet er ook echt heel erg gezellig uit.
  Je short is heel leuk geworden uiteindelijk!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaahh wat tof, volgensmij was het echt een heel leuk event! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super leuk dat je erbij kon zijn e wat een tof event zag ook al dat andere bloggers er waren geweest! had er graag bij willen zijn haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk, ben wel een beetje jaloers hoor haha. Ik had de winkel laatst ook gezien toen ik in amsterdam was, en het had zo'n leuke interieur en hele aardige mensen! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cute photos :)
  BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  BeantwoordenVerwijderen