Oh oh Cherso

zondag 9 augustus 2015


Hoi allemaal! Ik ben net weer een paar dagen terug van mijn vakantie in Griekenland. Samen met drie vriendinnen zat ik in een ontzettend mooi hotel in Chersonissos. Een week lang feesten, zon en relaxen. En nee, het is daar lang niet zo erg als Oh oh Cherso ons deed geloven ;-). Kijken jullie mee naar één van mijn vakantie outfits?
Playsuit _ H&M
Ketting _ ZAG Bijoux
Slippers _ H&M
Zonnebril _ Griekse markt


Liefs, Natasha

6 opmerkingen:

 1. Mooie foto en playsuit! Ik ben vorig jaar in Chersonissos geweest met vriendinnen. Was super leuk :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die playsuit is heel mooi, en heeft ook een erg toffe kleur! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaa die is zo mooi!
  Wat hebben we toch een heerlijke week gehad <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie playsuit! Post more, girl! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke playsuit! Staat je echt mooi. Ik ben ook op vriendinnenvakantie geweest, naar Salou. Echt heel leuk om mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen